Milena Kačavenda i Aca Bulić skovali pakleni plan za ulazak u Zadrugu: Staviće joj "roleks" na ruku, Zvezdan će dobiti nervni slom!

14.04.2023

11:04

0

Autor: M.M.

Spremna je da pomogne kumi da osvoji prvi mesto

Milena Kačavenda i Aca Bulić skovali pakleni plan za ulazak u Zadrugu: Staviće joj "roleks" na ruku, Zvezdan će dobiti nervni slom!
Milena Kačavenda - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Milena Kačavenda našla se u medijskoj žiži nakon što se javno zauzela za svoju najbolju prijateljicu Anu Ćurčić koja u rijalitiju "Zadruga 6" prolazi kroz pravu životnu agonu, nakon što ju je bivši nevenčani suprug Zvezdan Slavnić javno prevario sa Anđelom Đuričić.

Kačavenda je nedavno navodno "pobegla" iz Beograda zbog pretnji, a nedavno se pojavila na snimanju spota Emira Đulovića u centru prestonice, gde je u razgovoru sa medijskim ekipama progovorila o brojnim aktuelnostima iz "Zadruge".

- Danas gubim nevinost kada je muzička industrija u pitanju. Ne znam koja će biti moja uloga u spotu, videćemo. Novac koji se bude zaradio od pesme uložiću u fondaciju za zaštitu žena koje su žrtve nasilja - rekla je Milena.

Printscreen/YouTube/Novo jutro
Milena Kačavenda

Anina kuma je potom progovorila o potencijalnom ulasku na velelepno imanje, pa prognozirala pobednika ove sezone rijalitija.

- Ako se desi da uđem ja, Ana će biti prvo mesto. Ako ne uđem mislim da je Bilal sada favorit. Miljana se nakon svih ovih godina izgradila u rijalitiju, mislim da je fer da osvoji prvo mesto iako je ošinuta. Dala bih joj prvo mesto da svima zapuši usta - rekla je Milena.

Na pitanje šta se dešava sa famoznim "Roleks" satom, koji je Aca Bulić pre nekoliko meseci najavio kao poklon Ani, Milena ističe da čekaju pravi trenutak.

- Čekali smo trenutak da Aca i ja uđemo u "Zadrugu". Zamislili smo da me Aca uvede pod mišku u "Zadrugu", pa da joj stavi sat na ruku lično i da ga na taj način dobije. A ne da ga dobije u kutiji, bez pompe. Mi smo hteli da to bude pompezno! Ovaj (Zvezdan) bi dobio nervni slom! Ako se to ne desi tamo, onda će sigurno biti čim ona izađe. Biće pozvani svi mediji da se vidi sertifikat da je pravi, da ga uruči lično Aca Bulić. A kuma će biti tu da kumuje - ispričala je Milena, prenosi Srbija Danas.

Instagram screenshot/ana_curcic_official, ATA IMAGES/Antonio Ahel
Aca Bulić i Ana Ćurčić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike