Vitlali pištoljima i pretili polivanjem benzinom, a sada "brinu" o sigurnosti građana: Ovako jeremićevci vode borbu protiv nasilja (FOTO)

10.05.2023

17:35

0

Član Narodne stranke Aleksandar Marić pretio da će zapaliti SNS

Vitlali pištoljima i pretili polivanjem benzinom, a sada "brinu" o sigurnosti građana: Ovako jeremićevci vode borbu protiv nasilja (FOTO)
Copyright Printscreen/Alo

Deo opozicije na najdegutantniji način pokušava da iskoristi tragedije koje su se desile u Srbiji 3. i 4. maja, pa pod plaštom “borbe protiv nasilja” pokušavaju da izazovu haos i političku krizu u našoj zemlji.

Po svemu sudeći, oni su ubeđeni da građani ne pamte kako su se do sada ponašali.

Printscreen/Alo
 

Treba se samo setiti člana Narodne stranke Aleksandra Marića koji je svojevremeno pozivan u Policijsku stanicu u Kniću po prijavi opštinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) zbog pretnji na društvenim mrežama.

Njegova objava je glasila: “SNS treba uništiti da ne postoji… zapaliti, politi benzinima, kiselinama i zakopati na deponijama, kilometrima duboko."

Uprkos ovim otvorenim pretnjama, Marića je Radoje Cvetić, koji je inače predsednik opštinskog odbora Narodne stranke u Kniću, branio govoreći da u ovim uvredama nema elemenata krivičnog dela, jer Marić nije to "nikome konkretno" rekao.

Takođe, Cvetić je smatrao da je razlog zbog kog je Marić priveden u policiju “besmislen i glup”. 

Pa i pored brutalnih pretnji koje je uputio, prvacima opozicije, koji se sada predstavljaju kao borci protiv nasilja, nije smetalo da se druže s njim, o čemu svedoče brojne fotografije.

Podsetimo, na nedavno održanom protestu, jedan od glavnih ideologa opozicije Milovan Brkić je poručio da bi klinci "puškama trebali da reše sudbinu Srbije".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike