“Vučića je lako staviti na nišan, trebaće nam dva-tri stadiona da ih sve smestimo”: Jezive pretnje Milovana Brkića (VIDEO)

09.05.2023

14:27

0

Brkić je pozvao omladinu da puškom “rešava sudbinu Srbije” samo par dana posle dva masakra koja su počinila dva mlada, pomračena uma

“Vučića je lako staviti na nišan, trebaće nam dva-tri stadiona da ih sve smestimo”: Jezive pretnje Milovana Brkića (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube

Jovo Bakić, Milovan Brkić i Srđan Milivojević poznati po nasilničkim ponašanjima i pretnjama su organizatori jučerašnjeg  protesta na kome su imali svoje zahteve, ali se sve svelo na jedan jedini cilj, a to je kako doći do fotelja!

Koliko im je zaista stalo do borbe protiv nasilja pokazao je upravo Brkić izjavom kojom poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je rekao da bi klinci "puškama trebali da reše sudbinu Srbije". 

- Desiće se to što se desiti mora. Kakva protestna šetnja? Mi treba da uđemo prema skupštini, da uhvatimo idiota i da mu otkinemo glavu - kazao je Brkić i opsovao majku srpskom predsedniku.

Jezivo, poziv omladini da puškom “rešava sudbinu Srbije” došao je samo par dana posle dva masakra koja su počinila dva mlada, pomračena uma.

Inače, ovo nije prvi put da ovaj samozvani borac protiv nasilja poziva na ubistvo predsednika Srbije.

- Nije Vučić nedodirljiv čovek. Ako nas je historija naučila čemu, to je da ne postoji čovek koji ne može biti ubijen u svako doba dana, u svako vreme, na svakom mestu... Vučića je lako skloniti. Pojedinačni atentat... Možete da ga stavite na nišan i da bude ubijen – rekao je Brkić pre nekoliko godina.

On je tada izneo i plan za sve one koji se ne slažu sa opozicijom i, u maniru fašističkih režima, pozvao na “punjenje stadiona”.

- Dva-tri stadiona bi morala da posluže da se nekoliko hiljada tih sumanutih ljudi izoluje i stave u situaciju da odgovaraju za svoje zločine – rekao je Brkić i dodao:

- Mislim da je Vučić svestan da će vladati sve dok ne umre, a to se vrlo brzo sprema.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike