NATO lobista želi krvoproliće u Beogradu: Stojković pozvao opoziciju da napadne skup koji je predsednik najavio za 26. maj

10.05.2023

11:13

0

svako da ponese barem po tri jajeta, napisao je Stojković pozivajući opoziciju da napravi nerede

NATO lobista želi krvoproliće u Beogradu: Stojković pozvao opoziciju da napadne skup koji je predsednik najavio za 26. maj
Čedomir Stojković - Copyright Ilustracija/Printscreen/Youtube/Pixabay

Čedomir Stojković, jedan od glavnih NATO lobista u našoj zemlji, na svojim društvenim mrežama ponovo poziva na nasilje, te hoće da spreči građane Srbije da iskažu svoju podršku državi u koju veruju.

Naime, on je na svom Tviter nalogu pozvao opozicione predstavnike i njihove pristalice na nasilje na velikom skupu koji se 26. maja organizuje u Beogradu, a na koji je građane pozvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. 

printscreen/Twiter
 

- Posle protesta u petak, svi da dođemo na Vučićev protest 26. maja! To je naša moralna obaveza, dug prema istoriji i zalog za budućnost, da dođemo, pa da nas predsednik vidi i čuje! I svako da ponese barem po tri jajeta. Neće nama sendvičari sudbinu krojiti! - napisao je Stojković. 

Drugim rečima, NATO lobisti nje bilo dovoljno što su njegovi mentori 78 dana prolivali srpsku krv u našoj zemlji i ubijali našu decu. On bi sada, ako je ikako moguće, da dovede do sukoba i krvoprolića na ulicama Beograda.

Podsetimo, Stojković već duže vreme prednjači u svojim prozapadnim izjavama u srpskoj javnosti. On se otvoreno zalaže za ulazak Srbije u NATO, isti onaj vojni savez koji je bez odobrenja Saveta bezbednosti UN zverski napao našu zemlju.

Stojković pored toga optužuje Srbiju za navodni genocid u Srebrenici, a našu zemlju optužuje i da je “ruski eksponent u Evropi”. Posle dva stravična masakra koji su se dogodili početkom maja, ovaj NATO lobista je kritikovao predsednika Srbije zato što je rekao da “ubice neće videti svetlo dana”.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike