Ako nas zovu sendvičarima, kako njih da zovemo: Vučić ironično o pozivu opozicije da na skup SNS ponesu po tri jajeta

10.05.2023

11:06

0

On je komentarisao da opozicija nije izašla ni sa jednim predlogom koji se tiče bezbednosti dece

Ako nas zovu sendvičarima, kako njih da zovemo: Vučić ironično o pozivu opozicije da na skup SNS ponesu po tri jajeta
Aleksandar Vučić - Copyright TANJUG/ Sava Radovanović

Predsednik Srbije govorio je danas o najnovijim merama koje država sprovodi kako bi se suzbilo nasilje i o velikom skupu SNS najavljenom za 26. maj, kao i protestima opozicije.

On je komentarisao da opozicija nije izašla ni sa jednim predlogom koji se tiče bezbednosti dece, te da oni ne brinu o deci, već zloupotrebljavaju tragediju, a jedino što zapravo hoće je - njegova glava. On je naglasio da je SNS spremna da sasluša konkretne predloge opozicije, ali da demokratija nije fontana želja.

-Oko nečega možemo da se dogovorimo, oko nečega ne možemo, ali oni nikada nisu ni hteli da razgovaraju već samo da maltretiraju građane blokiranjem ulica, rekao je Vučić.

Na pitanje oko poziva advokata Čedomira Stojkovića da svako ko dođe na SNS skup ponese tri jajeta, Vučić se nasmejao, prokomentarisao da bi Frojd svašta imao da kaže na to i pitao, ako SNS pristalice zovu sendvičarima, pa kako bi onda njih zvali sa ta tri jajeta?

Na pitanje šta opozicija zapravo hoće, Vučić je kratko odgovorio - Pa moju glavu!

Unervozili su se zbog skupa, kažu kontramiting, kakav kontramiting, pa niste vi zakazali za 26. maj nikakav skup. Oni bi ukinuli demokratiju, pravo na drugo mišjenje, a zadržali bi pravo da nas jure, dok nam siluju majke, i to govore predsednici njihovih lokalnih odbora. Pa zamislite pretnju da blokiraju Gazelu, kada se ljudi vraćaju s posla, putuju...

Potom je najavio da će on u petak da čuva mir i stabilnost, da razgovara sa Miroslavom Lajčakom koji dolazi u posetu.

-Svi su se ponadali da iskoriste masakr, posebno u regionu, pa jel to zbog ljubavi prema nama ili nečeg drugog upitao je Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike