Jelena Đoković tvrdi da njena deca gotovo nikada nisu bolesna zahvaljujući ovom doručku

11.12.2023

06:53

0

Autor: K. B.

Novak i Jelena Đoković su poznati zagovornici zdrave ishrane, a svoje nutritivne navike prenose i na svoju decu, ističući da su rezultati očigledni u njihovom dobrom zdravlju

Jelena Đoković tvrdi da njena deca gotovo nikada nisu bolesna zahvaljujući ovom doručku
Copyright Profimedia

Devetogodišnji Stefan i šestogodišnja Tara, prema rečima Jelene Đoković, retko kad se suočavaju s problemima prehlade. Ključ ovog uspeha, kako tvrdi, leži u zdravom doručku koji ona pažljivo priprema. Za prvi obrok dana koristi kokosovo mleko, u koje dodaje različite semenke - čia seme, semenke konoplje, maka i lan. Ove sastojke prethodno potopi u mleko prethodne večeri, a ujutru ih obogaćuje vanilom, svežim voćem i sveže ceđenim sokom.

 

 

Jelena je takođe istakla da su njeni mališani prešli na biljnu ishranu. Stefan je prvih godinu i po dana imao uobičajenu ishranu s mesom i ribom, da bi zatim prešao na biljnu ishranu, postižući odlično zdravlje. Tara, s druge strane, oduvek praktikuje isključivo biljnu ishranu, i, kako ističe Jelena, nikada nisu imali problema sa njenim zdravljem. Dodala je da eventualne nutrijente koje deca mogu propustiti usled odsustva mesa i ribe nadoknađuju suplementima.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike