Bliži se manifestacija "Dan za roditeljstvo", a u okviru nje najslađa Puzijada i Školica za trudnice i tate

01.06.2023

14:14

0

Autor: 24sedam

U subotu je zakazano druženje sa najmlađima i njihovim mamama i tatama

Bliži se manifestacija "Dan za roditeljstvo", a u okviru nje najslađa Puzijada i Školica za trudnice i tate
Copyright Promo

Posle svih dešavanja u poslednjih mesec dana sigurno smo shvatili koliko je važno da se deci posvetimo više nego bilo čemu drugom, da budemo prisutni, da pratimo njihovo odrastanje i zajedno s njima koračamo kroz život! Da bismo sve to uradili na pravi način neophodna nam je podrška pravih, stručnih ljudi, a mi je nudimo besplatno!

Savetovalište Bebiron, prvo besplatno digitalno savetovalište za trudnice i nove sajber roditelje ima predlog za vas -  ovog vikenda posetite manifestaciju ,,Dan za roditeljstvo".

U subotu 3. 6. 2023. godine, u TC Delta City pozvani su svi one čija deca rastu nekom novom brzinom. 

Manifestacija  ,,Dan za roditeljstvo" je celodnevnog karaktera i dobrodošli su svi koji žele čuju i saznaju nešto novo, a pre svega da kreiraju nove uspomene.

Tada će se održati i 12. Puzijada u Beogradu koju organizuje Savetovalište Bebiron i to od 11 sati i obradovaće sve mame i tate čiji bebironi uzrasta između osam do 14 meseci pužu poput vetra. Savetovalište Bebiron je već pripremilo diplome i zlatne medalje za najspretnije i najbrže, a mamama i tatama ostaje samo da zabeleže trenutke koje ćemo prepičavati u nedogled.

Promo
 

Iako puzanje nije neophodan preduslov da bi beba prohodala, veoma je važno. Pomaže bebi da pravilno raste i da se razvije, a kada bebu od ranih meseci učite zabavi, igri, druženju, sportskom duhu, borbi za nagrade i ostvarivanju cilja, to je onda pun pogodak! Zato vas pozivamo na najslađu trku još slađih bebirona gde ćemo otkriti i šta ih najviše motiviše da prvi stignu na cilj! I to nije sve!

Nakon Puzijade u 14h započećemo jubilarnu 40. Bebironovu besplatnu Školicu za trudnice i tate. Prepoznatljiva po svojoj stručnosti, predavačima i temama kao što su vođenje trudnoće, rani rast i razvoj  kao i ishrana beba i dece, besplatna Školica za trudnice i tate pored predavanja posebnu pažnju posvećuje pitanjima i interaktivnom pristupu koji godinama unazad neguje pod sloganom “Roditelje učimo, a o deci brinemo”.

Promo
 

Nakon Školice učestvujete sa vašim klincima u muzičkim radionicama, pogledajte plesne grupe naših najmlađih sugrađana i zajedno sa njima naučite i vi nove plesne korake.

Dodatne informacije i pitanja možete postaviti direktno Savetovalištu Bebiron putem naloga na društvenim mrežama Facebook,Instagram i Viber community-a.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike