Baka ostavila svu svoju imovinu psima, deci ništa: Mnogi podržavaju njenu odluku

16.06.2024

20:20

0

Autor: K. B.

Jedna baka je testamentom svoju celokupnu imovinu ostavila kućnim ljubimcima, a ovo je razlog

Baka ostavila svu svoju imovinu psima, deci ništa: Mnogi podržavaju njenu odluku
Copyright Profimedia

Baka iz Kine, čije se bogatstvo procenjivalo na oko 2,5 miliona evra, nije želela da ostavi ništa svojoj deci, imajući za to jasan razlog.

Ostavila je decu izvan testamenta

Gospođa Liu iz Šangaja je svu svoju imovinu, uključujući novac i imovinu, ostavila svojim mačkama i psima, dok je svoju decu izbacila iz testamenta. Odluku je promenila jer prema prvobitnom testamentu, sav novac i imovina trebalo je da pripadnu njenoj deci. Međutim, posle nekoliko godina, promenila je mišljenje jer je nijedno od troje dece nije posećivalo dok je bila bolesna. Osim toga, retko su je čak i zvali da je pitaju kako je.

Profimedia
 

„I ja ću to da uradim“

Najtežim trenucima, baka je imala podršku samo od svojih kućnih ljubimaca - mačaka i pasa. Iako je želela da novac direktno ostavi svojim mačkama i psima, takav testament nije moguć u Kini. Zbog toga je odlučila da nasledstvo prebaci lokalnoj veterinarskoj klinici, uz uslov da novac koriste za brigu o njenim ljubimcima i njihovim potomcima.

Priča ove bake izazvala je žustru raspravu na društvenim mrežama. Ljudi su komentarisali: "Koliko je samo bila razočarana i povređena kad je donela odluku da svojoj deci ne ostavi ništa", napisao je jedan čovek. "Svaka čast. Ako me moja ćerka loše bude tretirala u budućnosti, i ja ću ostaviti svoju imovinu nekome drugome", nadovezala se jedna žena.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike