Neočekivani obrt na venčanju: Mladoženja ostavlja mladu nakon njenog skrivenog poteza (VIDEO)

22.05.2024

20:08

0

Autor: K. B.

Na sam dan venčanja, on je odlučio da sve otkaže

Neočekivani obrt na venčanju: Mladoženja ostavlja mladu nakon njenog skrivenog poteza (VIDEO)
Odbegla mlada - Copyright Profimedia

Ova dramatična situacija postala je viralna zahvaljujući jednom videu na TikToku. Kasnije se saznalo da je razlog za prekid veze bilo otkriće da je devojka, samo noć pre venčanja, imala susret sa svojim bivšim dečkom. Taj susret nije bio običan, već je rezultirao neverstvom.

Mladoženja je za to saznao od mladine prijateljice, što je dovelo do dramatičnih scena i otkazivanja svadbe. Na snimcima koji su se pojavili, mogla je da se vidi mlada u venčanici kako plače i moli za oproštaj, padajući na kolena na ulici i udarajući ljude buketom cveća.

 

@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details

♬ original sound - dansiws

 

Reakcije na društvenim mrežama bile su pomešane. Dok su mnogi izrazili saosećanje prema mladoženji i razočaranje postupkom mlade, bili su i srećni što je istina otkrivena pre nego što je brak sklopljen.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike