Tako funkcioniše krug dobrote: Dobila napojnicu od 200 dolara uz poruku - zbog onoga na šta je dala pare ceo TikTok plače (VIDEO)

02.05.2024

18:28

0

Autor: K. O.

Devojka je i dalje u potrazi za svojom dobročiniteljkom

Tako funkcioniše krug dobrote: Dobila napojnicu od 200 dolara uz poruku - zbog onoga na šta je dala pare ceo TikTok plače (VIDEO)
Copyright Profimedia

Tiktokerka Kortni, koja povremeno radi u Starbaksu, podelila je viralni video u kojem je ispričala svoje iskustvo s posla, kada ju je gest jedne potpune strankinje duboko dirnuo.

Inače, Kortni radi dva posla, a u Starbaksu ima skraćeno radno vreme. Jednog jutra primetila je mušteriju koja je bila loše volje, pa je odlučila da joj izmami osmeh na lice - što joj je i uspelo. Nakon nekoliko minuta, žena se vratila i dala menadžeru poruku za Kortni sa napojnicom od 200 dolara da joj prosledi. Poruka ju je ganula do suza.

"Puno putujem zbog posla. To obično znači da idem na spavanje kasno uveče i budim se vrlo rano ujutru. Ovde sam dva dana i do sada ste bili jedina osoba koju sam srela, a koja je bila istinski ljubazna. Ti si bila prvo lice koje sam jutros videla i stvarno si mi ulepšala dan.

Sigurna sam da si i ti iscrpljena od života, zar ne? Svi smo. Ali zaslužuješ da znaš da si danas učinila razliku u nečijem danu samo time što si bila ljubazna. Takođe sam spremna da se opkladim da imaš odličan smisao za humor. Ko to ne ceni? Nadam se da ćeš imati odličan dan. Znam da ja hoću, zahvaljujući tebi.

Počasti se nečim lepim. Mogu reći da to zaslužuješ. Možda samo ne kafom. Čini dobro na ovom svetu i to će ti se uvek vratiti", stoji u poruci koja ju je rasplakala.

 

 

Prvi Dan majki bez mame

Kortni je potom objasnila kako je njena mama preminula i da će joj ovo biti prvi Dan majki bez nje. Zahvaljujući gestu te velikodušne strankinje, Kortni je mogla da kupi urnu koju nije mogla da priušti i tako "dovesti mamu kući za Dan majki".

Plačući je rekla da joj novac koji je dobila omogućava da provede Majčin dan sa svojom mamom, te je zahvalila strankinji i zamolila pratioce za pomoć u uspostavljanju kontakta s njom.

"Nadam se da ovo vidite i da znate da ste učinili nešto što nikada neću zaboraviti", rekla je uz snimak koji je pregledan više od 3.5 miliona puta. "Najljubazniji ljudi koji svima drugima ulepšavaju dane sami vode najveće bitke", napisao je jedan korisnik.

Profimedia
 

I dalje u potrazi za strankinjom

"Na TikToku sam već četiri godine. A ovo je, ruku na srce, najlepši i najdirljiviji video na koji sam ikad naišla. Suze mi teku niz lice. Kakav poseban susret", jedan je od komentara.

U sledećem videu, Kortni je podelila kako još uvek nije uspela da pronađe velikodušnu strankinju da joj zahvali, ali je dodala da je primila poruke koje će joj pomoći u pronalaženju, prenosi Index.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike