Nešto jedinstveno u restoranu: Gost ostavio nezapamćenu napojnicu od 10.000 dolara, a priča iza toga će vas ganuti

27.02.2024

12:13

0

Autor: K. B.

U restoranu Mason Jar Cafe, jedan običan dan pretvorio se u nezaboravno iskustvo

Nešto jedinstveno u restoranu: Gost ostavio nezapamćenu napojnicu od 10.000 dolara, a priča iza toga će vas ganuti
Copyright Profimedia

Osoblje u restoranu Mason Jar Cafe u gradu Benton Harbor u Mičigenu bilo je iznenađeno kada su pronašli bakšiš od 10.000 dolara na jednom računu, što je neobično visok iznos u poređenju s uobičajenim napojnicama od 100 dolara. Menadžer restorana, Tim Svini, izjavio je da su bili u šoku zbog neočekivanog gesta.

Velikodušni pokrovitelj, poznat samo kao Mark, ostavio je bakšiš od 10.000 dolara na računu koji je iznosio 32.43 dolara. Svini je bio potpuno iznenađen kada je video račun i odmah se uputio prema gostu kako bi mu zahvalio. Tada je saznao tužan razlog iza ovog izvanrednog gesta - Mark je bio u gradu na sahrani prijatelja koji je nedavno preminuo.

Profimedia
 

"To je bilo sećanje na njegovog nedavno preminulog prijatelja, čiju sahranu je posetio u gradu. To je bio zaista plemenit čin koji je dirnuo mnoge ljude", objasnila je konobarica Pejdž Malik. Osoblje restorana odlučilo je podeliti bakšiš među devetoro zaposlenika, svaki od njih je dobio više od 1100 dolara.

"Mi se trudimo naporno. Znamo da će neki dani doneti više, a neki manje prihoda. Ovo nam je zaista svima puno pomoglo", dodala je konobarica Malik, ističući značaj ovog neobičnog čina dobrote za celu ekipu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike