Dale McLaughlan, zaljubljeni Škot koga su emocije odvele iza rešetaka

17.12.2020

12:00 >> 17:06

0

Ljubav ne poznaje granice

Dale McLaughlan, zaljubljeni Škot koga su emocije odvele iza rešetaka
Copyright Profimedia

Da ljubav ne poznaje granice dokazao je Dale McLaughlan iz Ayrshirea. Vođen jakim emocijama, lokalnim vlastima malog ostrva Man, negde između Velike Britanije i Irske, priredio je filmski scenario.

Naime, momak je unajmio jet ski i vozio po ledenom i nemirnom irskom moru, potom satima pešačio, samo da bi došao do svoje drage. I zbog toga nadrljao.

Profimedia

Mladić je neko vreme radio na ostrvu Man, autonomnom britanskom području u Irskom moru. Po isteku ugovora vratio se u svoj rodni grad. Međutim, zaljubljeni Škot nije dugo izdržao bez svoje drage te je smislio zgodan način da do nje i dođe. Ispostavilo se ne baš pametan način, budući da su vlasti ostrva Man zabranile dolazak ljudima koji nemaju prebivalište.

Pročitajte još:

Očajan je unajmio jet-ski kojim nikada pre nije upravljao i njime krenuo do 40 kilometara udaljenog ostrva i u putu proveo dugih četiri i po sata.

Po dolasku na ostrvo, pešačio je 15 kilometara do kuće svoje devojke u Daglasu, glavnom gradu.

Zatim je sa devojkom posetio dva noćna kluba, ali je sledećeg dana uhapšen, jer je policija izvršila proveru identiteta.

U izveštaju je pisalo da je 28-godišnjak policajcu dao adresu svoje devojke kada ga je upitao gde živi.

Sudska presuda je glasila mesec dana zatvora jer je “svesno i s predumišljajem prekršio mere zatvaranja na ostrvu Man”, uprkos naporima njegovog advokata da mu se progleda kroz prste jer je depresivan.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike