Prestravljena žena u viralnom videu: Sedela sam na kauču, a onda mi se učinilo kao da čujem neko disanje u jelci (VIDEO)

14.12.2023

09:03

0

Autor: V. I.

Nikom ne bi bilo svejedno u istoj situaciji

Prestravljena žena u viralnom videu: Sedela sam na kauču, a onda mi se učinilo kao da čujem neko disanje u jelci (VIDEO)
Copyright Printscreen / TikTok

Kada je Bret došla umorna s posla, dočekalo je neobično iznenađenje, Ona je, naime, svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila da ima posve neobičan ukras na svojoj jelki, a viralni video je pogledan 6,7 miliona puta.

"Tek što sam došla kući s posla, sedela sam na kauču i radila na računaru, kad sam začula nešto što je zvučalo kao kijanje“, rekla je žena u snimku.

Pošto ima tri psa i mačku, Bret je prvo pomislila da je neko od njih.

"Pogledala sam da li se moja mačka zaglavila iza kauča ili nešto slično, ali onda sam ugledala zaista veliki rep kao kod pacova“, rekla je Bret.

Nakon što je uočila "džinovsku sivu kuglu krzna koja diše“ na svoj jelci, shvatila je da u nju gleda oposum.

"Nemam pojma kako je ovaj oposum ušao u moju kuću i na moju jelku", rekla je Bret dok je snimala divlju životinju koja se krije među granama. "Pokušavam da ga izvučem, a on neće ni da mrdne. Ne znam šta da radim, ne znam kako je ušao u kuću jer ne ostavljam svoja vrata otvorena", rekla je.

@brettbratt359

I don’t understand how this thing is in my house right now. ♬ original sound - Brett

U sledećem videu otkrila je kako se snašla u ovoj nemiloj situaciji.

"Prvo sam pozvala svog dečka“, objasnila je Bret i dodala da su se njegovi prijatelji mnogo smejali njenoj situaciji a da njoj nije bilo nimalo smešno. Nakon što je navukla gumene rukavice, uspela je da skine životinju sa drveta, ali se ona sakrila ispod njenog kauča.

"Pomerila sam kauč svom snagom ,krenula ka njemu i zgrabila ga, a potom izbacila napolje“, dodala je ona, prenosi The Sun.

Ona je dodala da joj nije jasno kako se oposum našao tu, budući da kada je ukrasila jelku pre 10 dana, nije bilo divljih životinja u blizini.

Njeni pratioci su podelili komentare o situaciji.

"Verujem da vam je ovo sada tebi smešno koliko i svima nama“, napisao je jedan, a drugi dodao: "Bulji u tebe kao da si uljez, a da on plaća račune u tvojoj kući“.

@brettbratt359 Here is the much requested part two story time on the Christmas tree possum. #opossum #christmas #part2 ♬ original sound - Brett

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike