Umesto planiranih 50 km, putujući skriven ispod kamiona, završio je gotovo 400 km dalje (VIDEO)

27.11.2023

20:11

0

Autor: K. B.

Ova priča pruža zanimljiv pogled na avanture koje alkohol i neobične odluke mogu doneti

Umesto planiranih 50 km, putujući skriven ispod kamiona, završio je gotovo 400 km dalje (VIDEO)
Copyright Profimedia

Jedan 43-godišnji Australijanac, nakon što je popio više alkohola u Nambucci Heads-u, odlučio je putovati 50 km do Coffs Harbour-a tako što će se sakriti ispod kamiona. Međutim, umesto da završi na odredištu, slučajno je prešao gotovo 400 km dalje u drugu australijsku državu.

Njegov plan uključivao je sakrivanje u nepokretnom hodnom vagonu kamiona dok je vozač, Pardeep Dahiya, spavao. Vozač je krenuo na rutinsku vožnju, nesvestan prisutnosti putnika ispod vozila. Na putu, umesto da izađe u Coffs Harbour-u, putnik je ostao sakriven, a vozač nije stao sve dok nije stigao do Zlatne obale, nekoliko sati kasnije.

 

 

Vozač kamiona primetio je putnika kada se zaustavio u Kvinslendu, a 43-godišnjak je iznenađujuće izašao ispod vozila. Kada je policija stigla, putnik je izrazio stres i objasnio da je popio malo alkohola. Policajac mu je rekao da je putovao ispod kamiona koji je išao brzinom od 110 km/h, izražavajući čuđenje zbog njegove odluke.

Nakon incidenta, putnik je kažnjen sa 288 australijskih dolara, a policija ga je prevezla na železničku stanicu Coomera kako bi se vratio na jug zemlje.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike