Žena odlepila u bordelu gde je muž slupao 4.000 dolara za sedam sati: Madam zapretila policijom

25.11.2023

21:14

0

Autor: V. I.

Toliko je bio nezasit da su radnice posle sedam sati rekle da nemaju više snage

Žena odlepila u bordelu gde je muž slupao 4.000 dolara za sedam sati: Madam zapretila policijom
Ilustracija - Copyright Profimedia

Razularena žena u Australiji dobila je nervni slom i zapretila protestom ispred bordela na Zlatnoj obali nakon što je njen muž potrošio skoro 4.000 dolara na višečasovni seks.

Čovek je otišao u popularni klub "Pentagon Grand", gde je imao odnos sa dve seksualne radnice i platio dodatne usluge s fetišima i fantazijama. Upravnica bordela Suzan Fajfer rekla je za Gold Coast Bulletin da je čovek platio prvi sat gotovinom jer nije želeo da njegova žena za to sazna.

 

 

Kada je nameravao da nastavi sa zabavom, pokušao je da prenese novac bankovnim transferom, ali je, kada je bankovni transfer rekao da je "na čekanju“, na kraju je provukao kreditne kartice.

Posle sedam sati vrele akcije seksualne radnice su rekle da su preumorne da nastave i muškarac se pokupio i otišao.

Njegova besna supruga kasnije se pojavila u bordelu sa svojim mužem, tvrdeći da je bio "pijan i drogiran“ i da se ne seća incidenta.

Profimedia
 

Fajferova je ljubazno objasnila da je čovek na snimcima sigurnosnih kamera izgledao trezan i da je uspešno dogovorio dobar posao sa seksualnim radnicima, što bi bilo teško uraditi da je pijan ili na drogama.

Međutim, žena je odbila da prihvati njena objašnjenja i zapretila je da će protestovati ispred mesta događaja.

"Rekli smo joj da je može mirno da protestuje na javnoj površini ispred zgrade, ali da ćemo, ako budemo zabrinuti za svoju bezbednost, zvati policiju“, rekala je Fajferova i dodala: "Savetovali smo joj i da pozove policiju ako veruje da je njen muž pokraden, ali džabe".

Profimedia
 

Ona je rekla i da je to spor između muža i žene i da nema nikakve veze s javnom kućom koja je pružala dobru uslugu.

"Ovo nije naš problem. Mi smo legalna firma i ovo je bila legitimna usluga s legitimnom naplatom. Znao je šta radi. Ako je žena ljuta zbog 4.000 dolara, neka to reši s mužem a ne s nama. Nije fer da nas bilo ko malltretira.  To je kao da krivite kazino što se vaš muž kocka... mi ne kontrolišemo njegove postupke”, završila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike