„Moj suprug se viđa s prostitutkama i tvrdi da je sve moja krivica jer ne vodim računa o svom izgledu“

08.09.2022

19:25

0

Autor: D. R.

Nakon godina igranja sa njenim umom i stalnog menjanja mišljenja o tome da li želi da ostane u braku, sada nju krivi za svoje ponašanje

„Moj suprug se viđa s prostitutkama i tvrdi da je sve moja krivica jer ne vodim računa o svom izgledu“
Kraj jedne ljubavne priče - Copyright Profimedia

Njen suprug je počeo da se viđa sa prostitutkama i tvrdi da je ona kriva za to, jer više ne vodi računa o svom izgledu i navodno se zapustila. U tom trenutku zajedno bili su 15 godina i imali ćerku od 11 godina. Tri godine pre toga joj je izjavio da je voli, ali da više nije zaljubljen u nju, njen svet se raspao, piše jedna žena za "The Sun".

Tada se iselio iz njihove kuće, ali nakon nekog vremena, baš kada je ona nastavila sa svojim životom, rekao joj je da je napravio veliku grešku. Dopustila mu je da se vrati i godinu dana su stvari između njih bile dobre. Međutim, onda je iznenada rekao da više ne želi da bude sa njom jer je doživljava kao sestru. Bila je povređena i rekla mu da ako ovaj put ode, to će biti zauvek.

Profimedia
 

- Bila sam sumnjičava pa sam pogledala njegov laptop i otkrila da je, pre nego što mi je rekao da ode iz našeg braka, razgovarao sa drugim ženama na internetu, uključujući i prostitutke. Kada sam videla njegove poruke sa njima, pozlilo mi je. Pisao im je da su lepe i seksi i opisao šta bi sve želeo da im radi, u seksualnom smislu. Ja sam sve vreme mislila da on pokušava da radi na našem braku, a on je radio ovo - nastavila je.

Bila je očajna i suočila se s njim, a on joj je tada rekao da ga je ona na to naterala jer je bila tako neprivlačna i beskorisna.

Na kraju balade - on se sada seli iz njihove kuće, ali je uveren da, uprkos tom užasnom ponašanju, mogu da ostanu prijatelji. Ona želi da mu stavi do znanja da ga zauvek želi van svog života i da će imati kontakt samo zbog njihove ćerke.

- Njegovo ponašanje zvuči narcisoidno i kao emocionalno zlostavljanje. Nadam se da znate da su njegove reči jednostavno bile smišljene da vas povrede. Vi niste krivi ni za šta od ovoga, a čini se da je on nesposoban da preuzme odgovornost za vlastito ponašanje i umesto toga vas tera da se osećate loše. Ne dugujete mu ništa i nemate obvezu biti u prijateljskom odnosu s njim. Recite mu kako se osećate i pitajte ga može li ikako da se ponaša pristojno za dobrobit svoje ćerke - odgovorila joj je Deidre. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike