Zabarikadirao se u kuću 55 godina da ne bi sreo žene: One ne odustaju i bacaju mu stvari preko ograde (VIDEO)

20.10.2023

20:23

0

Autor: V. I.

Vrši nuždu u kući jer ga užasava pomisao da bi mogao da naleti na osobu ženskog pola

Zabarikadirao se u kuću 55 godina da ne bi sreo žene: One ne odustaju i bacaju mu stvari preko ograde (VIDEO)
Kalitkse Nzamvita - Copyright Printscreen/YouTube

Kalitkse Nzamvita (71) iz Ruande je imao samo 16 godina kada je čvrsto odlučio da će da se izoluje od sveta da ne bi bio primoran da sreće osobe ženskog pola.

To mu nije bilo dovoljno, pa je oko svoje kuće od blata podigao drvenu ogradu visoku dva metra, a svoje izlaske iz nje sveo na minimum - sve s ciljem da se ne nađe u ženskom društvu.

Printscreen/YouTube
 

 

"Čudno, iako se plaši žena, mi smo te koji mu pomažemo da dobije hranu i neke stvari koje su mu potrebne. Kada pokušamo da mu pomognemo, on ne želi da mu priđemo niti da pričamo s njim. Umesto toga, mi mu ostavljamo stvari ispred kuće ili ih prebacujemo preko ograde. On nam ne dozvoljava da mu se približimo, ali ono što nudimo ipak uzima“, izjavila je njegova prva komšinica.

On sam kaže da se na ovakav dobrovoljan zatvor odlučio da bi bio siguran da žene neće da mu se približe. Takođe je dodao da ne želi da ih ima u svojoj blizini jer ga prestravljuju.

Iako mu nikada nije postavljena dijagnoza, veruje se da Kalitkse Nzamvita pati od veoma retkog stanja po imenu ginofobija, koje označava iracionalan strah od žena. Stručnjaci navode da su mogući uzroci prethodna loša iskustva sa osobama ženskog pola, poput mentalnog ili fizičkog zlostavljanja, zanemarivanja, silovanja, fizičkog napada ili seksualnog uznemiravanja ili genetika.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike