Neočekivani gost: Piknik prekinut prisustvom medveda, drama na izletištu (VIDEO)

01.10.2023

21:15

0

Autor: K. B.

U meksičkom ekološkom parku Čipinka, u državi Novi Leon, porodica je sedela na ručku kada se neočekivano pojavio gladni crni medved

Neočekivani gost: Piknik prekinut prisustvom medveda, drama na izletištu (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Medved se hrabro popeo na sto i počeo je da jede hranu direktno iz tanjira porodice. Izletnici su ostali bez reči i gledali u čudu kako se medved hrani njihovim obrocima.

Zapanjujući trenutak zabeležen je na video snimku koji je brzo postao viralan na društvenoj mreži TikTok, privukavši više od 10 miliona pregleda. Na snimku se vidi kako se medved opušteno sladi enčeladama i takosima, a sve se odvija na samo nekoliko centimetara od majke porodice koja je ostala nepomična i pokušava da zaštiti svoje dete.

 

 

Nakon što se medved najeo, mirno je sišao sa stola i otišao svojim putem.

Na zvaničnoj veb-stranici parka Čipinka, posetioce se upozorava da su bliski susreti sa crnim medvedima u gradskoj oblasti Montereja postali sve učestaliji. Medvedi sve češće lutaju parkovima, gradskim četvrtima i ulicama u blizini okolnih planina.

Park je takođe objavio listu preporuka šta treba učiniti ako se osoba nađe u susretu sa ovim divljim životinjama. Jedna od tih preporuka je da posetioci "nikada ne pokušavaju da fotografišu medveda izbliza", kako bi se izbegli potencijalno opasni susreti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike