Turistkinja naručila jastoga od 200 evra, a zatim ga oslobodila i vratila nazad u more

20.09.2023

22:58

0

Švajcarci su izašli na večeru u otmeni riblji restoran Gente di Mare na Sardiniji i naručili jastoga u katalonskom stilu

Turistkinja naručila jastoga od 200 evra, a zatim ga oslobodila i vratila nazad u more
Jastog - Copyright Pixabay

Jedna švajcarska turistkinja naručila je jastoga po ceni od 200 evra, samo da bi ga oslobodila i pustila nazad u more.

Naime, Švajcarci su izašli na večeru u otmeni riblji restoran Gente di Mare na Sardiniji i naručili jastoga u katalonskom stilu. Kad joj je živo stvorenje doneseno na sto, turistkinja je odlučila da ga pusti u more pre nego što su kuvari dobili priliku da ga skuvaju, piše Daily Mail.

– Prvo sam mislio da se šali. Kad sam shvatio da pokušava da učini dobro delo i koliko je radosna i uzbuđena, i ja sam bio dirnut. Bila je stvarno oduševljena što je jastogu spasila život – rekao je Antonio Fasolino, suvlasnik restorana koji je svedočio trenutku.

Dok je detaljno prepričavao događaj, Antonio je rekao da je uzeo jastoga iz akvarijuma i otišao da ga izvaga u kuhinju. Paru je rekao da teži gotovo dva kilograma, što košta 200 evra. Jastoga je stavio u prozirnu kantu pored stola. Turistkinja je pitala da li će se jastog povrediti ako ga baci s visine, a prisutni su je uverili da će životinja biti OK.

 Kad ga je bacila, jastog je sretno otplivao u novostečenu slobodu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike