Bura na mrežama: Devojka iz Srbije kidnapovana na letovanju u Tunisu?! Navodno ju je oteo animator iz hotela, agonija trajala tri sata

31.07.2023

15:41

0

Autor: R.M.

Devojku koja je bila sa mladićem navodno je kidnapovao animator koji je tri sata kasnije uhvaćen

Bura na mrežama: Devojka iz Srbije kidnapovana na letovanju u Tunisu?! Navodno ju je oteo animator iz hotela, agonija trajala tri sata
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je jedna naša državljanka koja je letovala u Tunisu kidnapovana. 

- U sklopu našeg hotela kidnapovana je devojka iz Srbije, animator iz hotela je organizovao otmicu. Sreća pa je devojčin dečko reagovao odmah, pozvao je policiju, ambasade su alarmirane, i naša i njihova. Policija je blokirala sve, i hvala bogu devojka je posle nekoliko sati nađena. Osoblje hotela se pravilo kao da se ništa nije desilo, samo je jedan konobar prišao i pitao šta se desilo i rekao da to nije dobro - objavio je jedan korisnik na Fejsbuku.

Uskoro je stigla još jedna potvrda korisnika (ime poznato redakciji) koji je bio u hotelu kada se navodno desila otmica.

Profimedia
 

 

- Bio sam prisutan u hotelu u trenutku nemilog događaja, da, stvarno se desilo, naša ambasada je bila obaveštena, kao i policija. Posle neka tri sata uspeli su da zaustave automobil (znali su ko, šta, kako, koji auto, preko kamera). Devojka je bila zadržana 24 časa u policiji, a sutradan su se vratili za Srbiju - napisao je ovaj korisnik.

Redakcija portala pokušala je da kontaktira sa agencijom preko koje je, prema rečima korisnika FB, devojka navodno bila u Tunisu, ali oni su nam rekli da im se obratimo pisanim putem, što smo i učinili.

Profimedia
 

 

Informacije smo probali da proverimo i u Ministarstvu spoljnih poslova i u našoj ambasadi u Tunisu, ali do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor.

U JUTA su nam rekli da nisu upoznati sa slučajem, ali su izvori 24sedam iz Tunisa potvrdili da se među našim turistima pronela priča oko ove navodne otmice.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike