Šta je šokiralo Margo Robi? Glumica na premijeri filma "Barbi" otkrila nepoznat detalj (FOTO/VIDEO)

15.07.2023

08:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Osim što igra glavnu ulogu, ona je i producentkinja ovog ostvarenja

Šta je šokiralo Margo Robi? Glumica na premijeri filma "Barbi" otkrila nepoznat detalj (FOTO/VIDEO)
Margo Robi - Copyright Profimedia

Barbimanija već odavno trese svet, a vrhunac se dogodio na premijerama filma "Barbi" u Los Anđelesu i Londonu. Lik slavne lutke igra Margo Robi, a Kena Rajan Gosling

- Zabavno je biti doterana sve vreme. Biće malo tužno kad sve bude gotovo. Možda će mi trebati odmor. Možda ću morati neko vreme da nosim ravne cipele, jer stopala već počinju da me bole - rekla je glumica. 

Profimedia
 

Film kao zabavni park

U filmu, Barbi i Ken žive u svom idealnom svetu, sve dok ne počnu da ih obuzimaju crne misli. Nakon toga, kreću u veliku avanturu u stvarni svet. 

Ovaj film je poput zabavnog parka. Postoji drugačija vožnja za svakoga, mislim da svako može da ima sopstveno iskustvo i u tome je lepota ove priče - izjavio je Rajan Gosling. 

Profimedia
 

Nije mogla da veruje

Osim što igra glavnu ulogu u filmu Margo je, uz Gretu Gervig, producentkinja ovog ostvarenja. Otkrila je da ni sama nije mogla da veruje da su obožavaoci ovoliko oduševljeni, prenosi In Magazin.

Znam koliko smo mi bili uzbuđeni zbog ovog filma i nadala sam se da će i drugi ljudi biti, ali nam se sve vratilo sa toliko entuzijazma i uzbuđenja da sam jako šokirana - napomenula je trenutno najpopularnija i najplaćenija glumica Holivuda.

Profimedia
 

- Pogledajte oko sebe, ovo je prilično jedinstveno. Od početka do kraja, način na koji su Greta i Margo strukturirale ovaj film, potpuno je jedinstven. To je nezaboravno iskustvo i radujem se što će ga i gledaoci doživeti - zaključio je Gosling. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike