Izaberite sliku i otkrijte dubinu vaše ličnosti: Da li je mudrost ili kreativnost vaša supermoć? (FOTO)

12.07.2023

19:09

0

Autor: K. B.

Otkrijte dominantnu osobinu svoje ličnosti uz pomoć optičke iluzije

Izaberite sliku i otkrijte dubinu vaše ličnosti: Da li je mudrost ili kreativnost vaša supermoć? (FOTO)
Zašto je važno imati hobi - Copyright Unsplash

Nekim optičkim iluzijama nije samo moguće izmeriti nivo inteligencije pojedinca, već one mogu i dublje prodreti, pomažući u otkrivanju skrivenih osobina ličnosti. Ove iluzije ne samo da izazivaju zbunjenost, već i menjaju oblik u skladu sa percepcijom osobe o sebi i svetu oko sebe. Iskoristite ovu optičku iluziju kako biste otkrili više o sebi, prema članku u India Times-u.

Čak i ako oba lica izgledaju tužno, odaberite ono koje vam se čini samo malo veselije od drugog. Nakon što donesete svoj izbor i prestanete da se češkate po glavi, otkrijte koje osobine odražava vaš odabrani lik:

 

 

Ako ste mislili da levo lice izgleda srećnije, onda ste neko ko se vodi logikom. Vi ste tip osobe koja stavlja razum ispred srca. Imate vrlo sistematičan i praktičan pristup životu. Vaš mozak nadvladava vaše srce.

S druge strane, ako ste mislili da je desno lice srećnije, onda ste opušteniji. Vi ste intuitivni, perceptivni i reflektivni. Verovatno imate bujnu maštu i volite da se izražavate na različite kreativne načine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike