Šta ste prvo ugledali na ilustraciji i šta to govori o vama: Rešite test i otkrijte da li ste radoznali, željni promena ili uplašeni?

27.06.2023

15:22

0

Da li ste najpre uočili gusenicu, jabuku, nož ili leptira?

Šta ste prvo ugledali na ilustraciji i šta to govori o vama: Rešite test i otkrijte da li ste radoznali, željni promena ili uplašeni?
Test ličnosti - Copyright Printscreen/Twitter

Psiholozi su sastavili test za koji tvrde da je siguran u 98 posto slučajeva. Pažljivo pogledajte ilustraciju u nastavku, u odnosu na to šta vam je prvo privuklo pažnju, psiholozi su odredili vaš tip ličnosti.

Printscreen/Twitter
 

Jabuka

Prema testu, ukoliko ste prvo primetili jabuku, simbolizuje život, mudrost i zdravlje. Jabuka predstavlja potpunost, apsolutnost i jedinstvenost. Vaš izbor ukazuje na to da ste osoba puna života, srećna u ljubavi i veselog duha. Polovina jabuke koju ste primetili nagoveštava kratku, ali strastvenu avanturu koja vas očekuje!

Leptir

S druge strane, ukoliko ste prvo primetili leptira, to simbolizuje nešto novo i radosno u vašem životu. Otklonićete breme koje vas dugo opterećuje i osetiti mladost i bezbrižnost. Vaše postojanje će biti ispunjeno srećom, posebno u ljubavi. Leptir je snažan simbol ljubavi, lepote, nežnosti i slobode. Vaš izbor sugeriše da ste mladi, nevini i nesputani.

Nož

Ako je nož bio prva stvar koju ste primetili, to ukazuje na potrebu za promenama u vašem životu. Vreme je da odsečete nešto staro i uklonite izazove ili veze koje vas više ne služe.

Nož simbolizuje ljutnju, agresiju i razdvajanje, a takođe može ukazivati i na seksualnu tenziju i suprotstavljanje.

Gusenica

Na kraju, ukoliko je gusenica bila prvo što ste primetili, to govori o vašem strahu i zbunjenosti. Simbolizuje nagomilane obaveze, sitne probleme i prepreke.

Gusenica predstavlja život na zemlji, dok čaura simbolizuje smrt tela, a oslobađanje leptira iz čaure predstavlja oslobađanje duha. Test nagoveštava potrebu da se oslobodite oklopa i slobodno započnete novu fazu života.

Iako je test zanimljiv, važno je napomenuti da nije naučno potvrđen i da rezultati trebaju biti tretirani kao zabava i ne treba donositi značajne životne odluke na osnovu njih.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike