“Đavo” pevao Šakirine stihove: Sveštenik objavio snimak egzorcizma (VIDEO)

25.04.2023

10:14

0

Kako tvrdi sveštenik, ovo je dokaz da demoni zapravo vole popularnu muziku

“Đavo” pevao Šakirine stihove: Sveštenik objavio snimak egzorcizma (VIDEO)
Copyright Ilustracija/Printscreen/Youtube/Pixabay

Jedan kolumbijski pastor postao je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je objavio snimak jedne neobične ceremonije egzorcizma. Naime, umesto tradicionalnih molitvi i izgovaranja svetih tekstova, pastor Huan Gabrijel Penja, tokom isterivanja navodnog demona, pustio je Šakirin hit "Waka Waka (This Time for Africa)".

Snimak prikazuje devojku koja peva stihove ove popularne pesme dok pastor Penja, okružen grupom vernika, vrši isterivanje demona. Kako tvrdi pastor, ovo je dokaz da demoni zapravo vole popularnu muziku.

Ovaj snimak postao je hit na društvenim mrežama, a pastor Penja je privukao pažnju više od 700 hiljada ljudi na TikToku. On tvrdi da ovo nije bila šala i da je želeo da pokaže da demoni mogu biti pobedjeni čak i uz pomoć popularnih pesama.

Iako se ne zna da li je pastor Penja bio taj koji je vodio egzorcizam ili je samo komentarisao nešto što je video na internetu, njegov profil na društvenim mrežama pun je opskurnih snimaka na kojima se vidi kako maše, viče u mikrofon i tako tobože tera zlo. Bez obzira na to da li su njegove metode efikasne ili ne, pastor Penja je definitivno privukao pažnju javnosti i pokazao da su egzorcizmi u 21. veku sve samo ne dosadni.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike