Šakira ponovo posvetila pesmu Žeraru Pikeu: "Povredilo me je što sam te videla s novom!" (VIDEO)

24.02.2023

14:38

0

Već je prikupila gotovo 7 miliona pregleda

Šakira ponovo posvetila pesmu Žeraru Pikeu: "Povredilo me je što sam te videla s novom!" (VIDEO)
Šakira i Žerar Pike - Copyright Profimedia

Otkako je prekinula s nevernim Pikeom (36), pop zvezda Šakira (46) je objavila već nekoliko uspešnih hitova u kojima proziva svog bivšeg i njegovu djevojku, s veoma malo diskrecije. Sada je izašla nova pesma, ali ovaj put u duetu sa kolegnicom. 

Naime, Šakira je predstavila novu pesmu koju je snimila s kolumbijskom pevačicom Karol Dži (32). Pesma "TQG" izašla je danas kao deo Karolinog novog albuma "Mañana Será Bonito" (Sutra će biti lepo). Pesma je objavljena pre devet sati i prikupila je gotovo 7 miliona pregleda. 

Profimedia
Šakira

Kolumbijske pevačice u pesmi govore o muškarcima koji su ih povredili. Karol Dži aludirala je na svoju vezu s reperom Anuelom AA (30) od kog se rastala 2021.

Šakira pak spominje nekoga ko se udaljio od nje. To je očita referenca na bivšeg španskog fudbalera, Žerara Pikea, od koga se rastala nakon 11 godina veze zbog nevere. 

Profimedia
Žerar Pike, Klara Čija Marti

- Zašto me tražiš ako znaš da ne ponavljam greške, reci svojoj novoj bebi da se ne takmičim za muškarca - deo je refrena koji pevaju Šakira i Karol Dži.

Osim prozivanja bivših izgleda da je Šakira, kao i u poslednjem hitu, prozvala i devojku s kojom ju je Pike prevario, Klara Čia Marti.

- Kunem se da više nisi dobrodošao / Povredilo me što sam te videla s novom, ali ja sam već spremna za moje / Zaboravila sam što smo proživeli i to je ono što te je uvredilo / Čak mi se i život poboljšao, kunem se da više nisi dobrodošao / A ono što mi je tvoja devojka priredila, to me ne ljuti niti me nasmejava - peva Šakira. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike