Izaberi jedan ključ i saznaj kakva sreća kuca na tvoja vrata!

29.03.2023

10:16

0

Autor: K. O.

Svaki ključ nosi svoju simboliku i može da predvidi kakav će vam biti naredni period

Izaberi jedan ključ i saznaj kakva sreća kuca na tvoja vrata!
Copyright Profimedia

Ključ sa sobom nosi jaku simboliku. On ima čarobno, ali i dvostruko značenje.

S jedne strana, kada se zaključava, simbolizuje tajnu, nešto što želite da sakrijete od znatiželjnika. A kako može i da otključava, on simbolizuje i otvaranje vrata, novih horizonata ili novih faza u životu. Zato on, na neki način predviđa budućnost.

Za njegovo magijsko svojstvo znali su i naši preci koji su ga nosili kako bi privukli sreću i zaštitili se od zlih sila. Inače je simbol muževnosti i obdaren sposobnošću zaštite.

Ako na lanac stavite 3 ključa – to će vam pomoći da ojačate svoje zdravstveno i finansijsko stanje, kao i da nađete par ili zbližite odnose sa svojim postojećim srodnim srodnikom.

A sada izaberite jedan od tri ključa i saznajte šta vas čeka u narednom periodu.

KLJUČ BROJ JEDAN:

Vi ste neko ko veruje u sreću i ko se sreći nada. Očekuju vas brojne promene. Možda sve promene neće biti pozitivne, ali lepe vesti sigurno stižu. Ipak, negativna dešavanja vas očekuju na polju posla, čak se može dogoditi i da ostanete bez posla.

Profimedia
 

Budite istrajni, te skupite energiju da krenete dalje. Na planu ljubavi i zdravlja sve će biti u redu i pratiće vas sreća. Ako vam je veza bila poljuljana, uspećete da je vratite na put sreće i slede vam bezbrižni dani. Uskoro vas očekuje ostvarenje jednog velikog ljubavnog sna. Dani koji dolaze, doneće vam neku lošu vest, ali imaćete i razloga za sreću.

KLJUČ BROJ DVA:

Ovo je simbol koji vam predviđa mnogo uspeha. Na planu ljubavi očekuju vas brojna lepa dešavanja. Uskoro ćete uživati u lepim danima, a ako ste sami uskoro ćete upoznati jednu zaista divnu osobu sa kojom ćete započeti vezu. Možda čak i budete skeptični u početku, međutim kako vreme odmiče shvatićete da vam je baš to bilo potrebno.

Profimedia
 

Za vas u narednom periodu nema loših vesti jer vam se svuda samo sreća smeši. Ovaj ključ je pravi izbor, pa vas čekaju uspeh i sreća.

KLJUČ BROJ TRI:

Ako ste izabrali ovaj ključ, u vašem životu će se smenjivati sreća i tuga. Ipak, imaćete mnogo više razloga za sreću, a postoji velika mogućnost da ćete u narednom periodu morati da promenite svoje okruženje i to je ono što vam stvara zabrinutost. Ipak, vremenom ćete shvatiti da je to nešto najbolje što je moglo da vam se dogodi.

Profimedia
 

Na polju ljubavi vam stižu lepe vesti. Vama je ljubav potrebna za sreću i možemo reći da ćete uskoro upoznati svoju srodnu dušu. I to je neko iz vaše blizine, možda i iz komšiluka, neko šarmantan i zgodan, samo vi niste obraćali pažnju na njega. Osobe koje se već u vezi, imaće priliku da u narednim danima učvrste svoj odnos.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike