Postoje fizički, emocionalni i intelektualni ciklusi: Da li znate kako na naš život utiče bioritam?

10.03.2023

11:49

0

Datum našeg rođenja se koristi da bi se predvideli razni aspekti života svakog pojedinca kroz jednostavan matematički ciklus

Postoje fizički, emocionalni i intelektualni ciklusi: Da li znate kako na naš život utiče bioritam?
Astro - Copyright Profimedia

Bioritam ili ritam života počinje danom našeg rođenja, pa na život čoveka utiče biološki ciklus koji se manifestuju kroz sposobnosti u različitim ciklusima, kao što su fizički, emocionalni i intelektualni.

Ovi ciklusi počinju našim rođenjem, lako se računaju i oni nam pomažu da sagledamo svoje sposobnosti, iz dana u dan.

Pixabay
 

Fizički ciklus

Traje 23 dana. On se smatra dominantnim ciklusom kod muškaraca. Utiče na snagu, izdržljivost, koordinaciju pokreta. Povoljan period je od 2. do 11. dana, nepovoljan od 13. do 23. dana, a kritičan 1. i 12. dan.

Pexels
 

Emocionalni ciklus

Traje 28 dana. On se smatra dominantnim ciklusom kod žena. Označava naše osećaje i raspoloženja. Povoljan period je od 2. do 14. dana, nepovoljan od 16. do 28. dana, a kritični dani su 1. i 15. dan.

Profimedia
 

Intelektualni ciklus

Traje 33 dana. On utiče na naš proces razmišljanja, kreativne sposobnosti, koncentraciju i razum. Povoljan period ovog ciklusa je od 2. do 16. dana, nepovoljan od 18. do. 33. dana, a kritični dani su 1. i 17.

Pixabay
 

Bioritam

Ukoliko se vaš fizički, emocionalni,intelektualnibioritam nalazi ispod ose – to je pokazatelj da se nalazite u negativnoj fazi. U tom periodu bi trebalo da budete oprezni i da izbegavate različita psihofizička opterećenja i odložite važne odluke.

Profimedia
 

Tačke Preseka 

Kada se krivulje seku iznad (pozitivno) ili ispod ose (negativno). Presek tri krivulje ima najjače značenje i obično najavljuje neki veliki događaj ili fazu (pozitivnu ili negativnu) u kojoj se nalazite.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike