Lepotica i zver dočekuju turiste u Tokiju

30.09.2020

17:00 >> 16:41

0

Autor: A.G.

Srećna godina za sve ljubitelje Diznija

Lepotica i zver dočekuju turiste u Tokiju
Copyright Profimedia

U zabavno carstvo Diznija stigla je nova avantura. Dugo očekivano proširenje Diznilenda u Tokiju, konačno se dogodilo 28. septembra. U mnoštvu popularnih Diznijevih junaka, od sada se na ovom bajkovitom mestu turisti mogu družiti i sa Lepoticom i zveri i uživati u vernoj rekonstrukciji zamka i sela iz ove bajke.

Pixabay

Ušavši na vrata nove avanture u Diznilendu, gosti će odmah uronuti u svet bajke dok šetaju kroz verziju neobičnog francuskog sela u prirodnoj veličini u kojem živi princeza Bela.

Goste dočekuje i novi dvorac visok 30 metara, ujedno i najveća atrakcija, u kome vas očekuje osam minuta vožnje u čarobnim šoljicama za čaj. Nije se zaboravilo i na seosku knjižaru i fontanu koje u bajci posećuje heroina bajke “Lepotica i zver” princeza Bela.

profimedia

Novi deo parka zauzima površinu od oko 4,7 hektara, a njegova izgradnja počela je pre tri godine.

Posetioci novog dela zabavnog parka moći će da uživaju i u vožnji za koju je inspiracija bio film „Big Hero 6”, zbog čega tokijski Diznilend postaje prvi tematski park na svetu s atrakcijom iz filmskog hita iz 2014. godine, prenela je japanska agencija Kjodo.

S obzirom  da se očekuje da će novi sadržaji u Tokiju izazvati ogromno interesovanje turista, uvedene su sve mere protiv korona virusa, poručuju iz Diznilenda.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike