Zašto je doček Nove godine najbolji praznik u godini?

31.12.2022

11:14

0

Autor: 24sedam

Između oblačenja, slavlja sa prijateljima i nazdravljanja šampanjcem, teško je ne uživati u svim svečanostima koje idu uz doček Nove godine

Zašto je doček Nove godine najbolji praznik u godini?
Zašto je Nova godina najlepši praznik u godini - Copyright Profimedia

Novogodišnja noć je veoma posebno doba godine, jedan od onih retkih praznika koji se slavi širom sveta.

Nova godina je uvek oko novih početaka i gledanja u budućnost sa optimizmom, tako da novogodišnja noć može označiti kraj jednog poglavlja i početak novog, boljeg.

Sve je do vas

Pored toga što ne morate da kupujete poklone ili spremate hranu, Nova godina je odlična jer je sve o vama. Možete da nosite bilo koju divnu odeću koju želite. Možete da nosite lude štikle, da vidite koga želite da vidite, da jedete šta vam se jede, da idete kuda želite, da pijete koliko god želite da popijete i da igrate uz šta god želite da igrate.

Profimedia
 

Nova godina se slavi u celom svetu

Doček Nove godine je u suštini samo jedna beskrajna žurka jer se Nova godina pojavljuje u različitim vremenima širom sveta.

Jelena Simonović / RTV Pink
 

Čak i ako žurke nisu vaša stvar, novogodišnja noć okuplja sve

Bez obzira na to kakvi ste veći deo godine, svi se trude da se zabave kako bi obeležili ovaj poseban dan. To je prilika da uživate u još jednoj velikoj gozbi.

Ako ste za nešto intimnije, novogodišnja noć je apsolutno najbolje doba godine i za proslavu sa porodicom i prijateljima. Iako postoji mnogo novogodišnjih događaja u gradu, proslave kod kuće mogu biti jednako dobre.

Profimedia
 

Društveno prihvatljiva prilika da obučete nešto šašavo

Bez obzira da li čekate poljubac u ponoć ili provodite noć sa svojim najbližim prijateljicama, nema izgovora da ne osmislite zabavan izgled koji će odjeknuti u Novoj godini!

Profimedia
 

Možete da poljubite nekoga u ponoć

Ne postoji bolji način da započnete novu godinu nego da je provedete sa ljudima koje volite. Bilo da se radi o strasnom poljupcu ili zagrljaju, ne može se poreći onaj osećaj leptirića u stomaku kada započnete novu godinu sa ljubavlju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike