Rešite test i otkrijte svoje skrivene ljubavne želje i strahove

06.10.2022

12:30

0

Autor: 24sedam

Šta želite i od čega se plašite

Rešite test i otkrijte svoje skrivene ljubavne želje i strahove
Ljubav - Copyright Pexels

Zaigrajmo malu psihološku igru uz pomoć koje možemo bolje da upoznamo sebe. U pitanju je duboka analiza psihe uz pomoć teorija Sigmunda Frojda i Karla Gustava Junga, ali na zabavan način.

Pexels
 

Odgovorite na naizgled jednostavno pitanje i otkrićete neke stavove o ljubavi koji leže skriveni u vašoj podsvesti i upravljaju vašim izborima:

Jednog subotnjeg popodneva iz lenčarenja i sanjarenja trgao vas je zvuk zvona na vratima. Kada ste otvorili vrata sačekalo vas je iznenađenje – dva glasnika iz životinjskog sveta došla su da vam donesu vesti o vašoj budućnosti.

Međutim, tek nakon što ste pročitali njihove poruke shvatate da sadrže veoma različite prognoze o onome što vas očekuje. Jedna od životinja donela je pismo koje vam proriče sreću i zadovoljstvo u životu, dok druga najavljuje nesreću.

Koja je od životinja sa liste koja sledi vam je donela dobre a koja loše vesti? Odaberite različitu životinju za svaku od ove dve mogućnosti.


Tigar
Pas
Ovca
Papagaj
Kornjača

Rešenje testa

Životinje, glasnici u ovoj priči, upravo odgovaraju vašem shvatanju one vrste ljudi koji vam mogu doneti radost, a koji bol.

Pixabay
 

Tigar

Dobre vesti: Smatrate da biste bili najsrećniji sa ambicioznim i snažnim partnerom koji ima nepopustljivu želju da vlada.

Loše vesti: Užasavate se budućnosti sa uobraženim partnerom koji se šepuri okolo kao gospodar džungle i reži na svaki nagoveštaj podele kućnih poslova.

Pixabay
 

Pas

Dobre vesti: Bespogovorna odanost i apsolutna vernost osobine su koje najviše cenite kod svog partnera.

Loše vesti: Vi se nikako ne možete uskladiti sa onima koji žele svakome da ugode i plaše se onoga što bi drugi mogli da pomisle.

Screenshot: 24sedam/AgroTV
 

Ovca

Dobre vesti: Srećnu budućnost vidite sa partnerom koji će sa puno topline brinuti o vama.

Loše vesti: Plašite se da biste mogli da završite sa dosadnom osobom vezanom za kuću koja se zadovoljava time da svaki dan provede na istom starom pašnjaku.

Unsplash
 

Papagaj

Dobre vesti: Najviše bi vam odgovarala pričcljiva, zabavna osoba, koja zna kako da vas nasmeje.

Loše vesti: Ništa vas ne bi više nerviralo od brbljivog lenjivca koji je alergičan na svaku vrstu rada.

Pixabay/Pexels
 

Kornjača

Dobre vesti: Vaš idealni partner je ozbiljan, stabilan, i uvek uz vas kada vam je potreban.

Loše vesti: Mogućnost da provedete život sa užasavajuce sporim, tromim partnerom predstavlja vašu najstrašniju noćnu moru.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike