Barbikin kultni telefon na preklop postaje stvarnost! HMD predstavlja jarkoružičasti pametni uređaj koji stiže u prodaju

27.02.2024

15:16

0

Autor: K. O.

Biće to prava eksplozija iz prošlosti

Barbikin kultni telefon na preklop postaje stvarnost! HMD predstavlja jarkoružičasti pametni uređaj koji stiže u prodaju
Copyright Profimedia

Prošlog leta, barbimanija je zahvatila svet nakon lansiranja hit filma Grete Gervig.

Od čizburgera na temu Barbi do jarkoružičastih X-box igraćih konzola, svet je zaista postao ružičast dok je blokbaster harao blagajnama.

Sada su Human Mobile Devices (HMD) skočile na vagon – iako nekoliko meseci iza vrhunca Barbi hajpa.

Tehnološki gigant je udružio snage sa Mattelom kako bi Barbin kultni telefon na preklop postao stvarnost.

Srećom, neće biti mnogo čekanja pre nego što se dočepate toga, jer Barbie Flip Phone treba da stigne već na leto 2024.

Novi Barbie Flip Phone je najavljen na Mobile World Congressu, koji je ove nedelje počeo u Barseloni.

„Oduševljeni smo partnerstvom sa Mattelom, kompanijom koja deli našu posvećenost značajnim inovacijama i društvenim promenama.“

Čini se da pametni telefon ima retro dizajn na preklop i „obećava da će otelotvoriti starinski šik originalnog brenda za osnaživanje devojaka“, navodi HMD.

Međutim, tehnološki gigant ostaje zatvoren o svim drugim karakteristikama, uključujući cenu.

Profimedia
 

„U srcu Mattela su dizajn i inovacije, a ova najnovija saradnja je još jedan korak napred u tom pravcu“, rekla je Rut Henrikez, šef odeljenja potrošačkih proizvoda, izdavaštvo i LBE, Mattel EMEA.

„Predstavljanje Barbie k HMD obećava da će biti uzbudljiv trenutak za obožavatelje Barbi svih uzrasta, uzbuđeni smo što ćemo prebaciti prekidač i predstaviti ga svetu na Mobile World Congressu.“

Jedine fotografije koje je HMD do sada objavio su slike Barbienog telefona igračke i mutna slika četiri pikselizovana uređaja.

Uprkos nedostatku informacija, obožavatelji su se okupili na platformi X (bivši Twitter) da razgovaraju o svom uzbuđenju.

Profimedia
 

„Vau, sviđa mi se kako HMD ovim proizvodima služi i nostalgičnim i tehnički potkovanim ljudima“, napisao je jedan korisnik.

Drugi je dodao: „To zvuči tako retro i zabavno! Jedva čekam da vidim Barbi telefon u akciji. Nostalgija iz detinjstva oživljava!"

A jedan se našalio: "Barbi telefon na preklop? To je eksplozija iz prošlosti! Jedva čekam da vidim dizajn", piše DailyMail.co.uk.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike