Jadno dete! Od sreće do tuge za samo 10 sekundi (VIDEO)

14.11.2023

13:40

0

Autor: 24sedam

Devojčica dobija iPhone na poklon, ispusti ga par sekundi nakon otvaranja. Video postaje viralan – a tuga najstrašnija

Jadno dete! Od sreće do tuge za samo 10 sekundi (VIDEO)
Copyright Instragram

U Instagram videu koji je postao viralan, vidi se devojčica kako otvara poklopac da izvuče svoj poklon. Nakon otvaranja poklona i shvatanja da je unutra iPhone, devojčica  nije mogla da prestane da se raduje, skačući i vrišteći od sreće.

Nakon toga, kao hladan tuš, ispada joj telefon iz ruke nakon samo par sekundi od otvaranja kutije, ekran je smrskan, na sveopšte negodovanje prisutnih i oštre prekore zbog nemilog događaja.

Ljudi oko nje čuli su se kako kritikuju devojčicu što je ispustila iPhone odmah nakon što je izvađen iz kutije, a jadno dete plače i napušta sobu u suzama.

Instragram
 

Video, koji je postao viralan, izazvao je mnogo komentara korisnika društvenih mreža. Neki su podržavali devojčicu, tvrdeći da je mlada i da joj se može oprostiti greška, dok su drugi bili manje popustljivi prema njoj zbog greške.

"Ona zaslužuje to s obzirom kako ga je tresla! Uopšte mi nije žao zbog nje", napisao je jedan korisnik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LADbible (@ladbible)

 

 "To je uzbuđeno DETE koje je napravilo iskrenu grešku. Sećanje na to kako je njen otac vikao na nju zbog nečega što nije mogla kontrolisati trajaće duže od tog telefona”.

“Bol u mom novčaniku gledajući taj telefon kako pada, ali moje srce se slomilo gledajući kako joj radost tako oduzimaju. Jadno dete", napisao je drugi korisnik.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike