Ružičasti sanduci šire se među pogrebnim preduzećima - Barbi manija uzima maha (VIDEO)

09.08.2023

21:15

0

Autor: K. B.

U El Salvadoru, jedno pogrebno preduzeće je prenelo Barbi-maniju na novu razinu, pružajući izbor kovčega ukrašenih Barbi elementima

Ružičasti sanduci šire se među pogrebnim preduzećima - Barbi manija uzima maha (VIDEO)
Barbi sanduk - Copyright printscreen/youtube/ABC7

U srcu ove kreativne inicijative nalaze se ružičasti metalni sanduci koji su sada dostupni u prodajnom asortimanu pogrebnog poduzeća "Alpha i Omega" u gradu Avacačapanu, blizu granice s Gvatemalom, kako izveštava RTL.be.

Ajzak Viljegas, vlasnik pogrebnog preduzeća, otkrio je da je prvobitno predstavio opciju ružičastih sanduka kao odgovor na uzbuđenje oko predstojeće premijere filma "Barbie" u julu. Međutim, veliki interes koji je zapljusnuo Latinsku Ameriku uverio ga je da koristi veći broj Barbi inspirisanih ukrasa, uključujući i platnene obloge koje prikazuju lik lutke. Sanduci su takođe ukrašeni malim belim zvezdama, dodajući poseban dodir elegancije.

 

 

Viljegas je izjavio: "Odlučili smo da iskoristimo ovaj trenutak. Primetili smo da je ružičasti kovčeg postao pravi trend i ljudi su izražavali interesovanje. Od skoro četrdeset osoba koje su se raspitivale, već smo dogovorili saradnju sa najmanje deset novih klijenata. Naša zaliha čak počinje da se smanjuje."

 

 

Slično, drugo pogrebno preduzeće, "Olivares Funeral Home", privuklo je pažnju sloganom "Počivajte u miru poput Barbi", koristeći ga za promociju svog novog dizajna sanduka pod nazivom "Barbie House". Ovaj inovativan pristup je podeljen na platformi TikTok i postao je pravi viralni hit.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike