Instagram iznenađenje: Nova opcija koja će oduševiti korisnike

21.05.2023

22:04

0

Autor: K. B.

Sada možete odgovarati na objave uz pomoć fantastičnih GIF-ova

Instagram iznenađenje: Nova opcija koja će oduševiti korisnike
Copyright Pixabay

Adam Moseri, direktor Instagrama, nedavno je objavio u razgovoru sa Markom Zakerbergom da je najnovija funkcija koja će biti dodata na Instagramu prava poslastica za korisnike.

Ova nova funkcija omogućava korisnicima da svoje komentare na objave ili na tuđe komentare upotpune raznobojnim GIF-ovima preuzetim sa popularne Giphy platforme. Sada će vaši odgovori biti ispunjeni eksplozijom kreativnosti i dodatnim izrazima koje samo GIF-ovi mogu pružiti.

Ali to nije sve! Moseri je takođe otkrio da Instagram trenutno testira mogućnost dodavanja stihova i reči pesama u Reels. Ova nadogradnja na već postojeći auto-caption stiker koji je Meta predstavila 2021. godine pruža korisnicima još više mogućnosti za kreativno izražavanje i dodavanje posebnog šarma svojim video sadržajima.

Pixabay
 

Ova vest dolazi kao osveženje za korisnike Instagrama, posebno zbog toga što je ova popularna društvena mreža dugo ograničavala dodavanje spoljnih linkova u korisničke profile. Nedostatak fleksibilnosti je doveo do alternativa poput Linktree-a, koji korisnicima omogućava da dodaju više linkova u svoje "biografije". Ipak, ova najnovija nadogradnja funkcija na Instagramu pokazuje da platforma sluša potrebe korisnika i nastoji da unapredi iskustvo korišćenja.

Sa svim tim novim dodacima, Instagram definitivno ostaje jedno od najpopularnijih mesta za deljenje trenutaka, izražavanje kreativnosti i povezivanje sa drugima. Radujemo se što ćemo videti kako će ovi novi dodaci obogatiti naše Instagram iskustvo i omogućiti nam da još više zablistamo na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike