Rezervacija sobe sa pogledom na more ostavila ju je u šoku: Nećete verovati šta je zatekla

23.05.2024

19:07

0

Autor: K. B.

Ubrzani tempo života i stalna potraga za savršenim trenucima odmora dovode nas do različitih iskustava prilikom rezervacija smeštaja

Rezervacija sobe sa pogledom na more ostavila ju je u šoku: Nećete verovati šta je zatekla
Copyright Profimedia

Rezervacija sobe s pogledom na more donela je neočekivano iznenađenje, ostavljajući Clarisu Murgiu bez teksta. Sezona letnjih odmora je pred nama, a organizacija putovanja nikada nije bila jednostavnija zahvaljujući platformama za rezervaciju smeštaja.

Međutim, kada se odlučite za smeštaj bez prethodnog iskustva ili preporuke, važno je temeljno istražiti. Clarisa je nedavno podelila svoje iskustvo na TikToku nakon što je rezervisala hotelsku sobu s pogledom na more u Italiji.

 

@thesiakapkeli Ingatkan betul sea view 😭 📹 clarisamurgia #pov #seaview #airbnb #fyp #viral #tipu #scam #alamak ♬ Ho no no no 1 - la roca

 

"Najam s pogledom na more. Osećam se prevareno. Nikada me niko nije ovako prevario", napisala je u opisu videa. Umesto očekivanog pogleda, na balkonu je dočekao zid s ogromnim plakatom koji prikazuje more s obalom. Snimak je brzo postao viralan, privukavši više od tri miliona pregleda i brojne smehom ispunjene komentare.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike