Raskoš izvan granica mašte: Ovo je najskuplji hotel na svetu sa sobom od 7 miliona dolara (FOTO +VIDEO)

26.05.2023

19:09

0

Autor: K. B.

Najskuplji hotel na svetu trenutno je The 13 Hotel smešten u Makau u Kini

Raskoš izvan granica mašte: Ovo je najskuplji hotel na svetu sa sobom od 7 miliona dolara (FOTO +VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube/ Youtube Money

Ovaj raskošni kompleks predstavlja apsolutni vrhunac luksuza i elegancije, sa neverovatnim cenama koje odražavaju njegov ekskluzivni status.

The 13 Hotel je poznat po svojoj impresivnoj arhitekturi i enterijeru koji je inspirisan baroknim stilom. Sobe i apartmani su uređeni sa najfinijim materijalima i raskošnim detaljima, stvarajući atmosferu iz snova. Svaki element hotela, od nameštaja do dekoracije, pažljivo je odabran kako bi gostima pružio najviši nivo luksuza.

 

 

Osim neuporedivog luksuza, hotel se ističe i po izuzetnoj usluzi koja je prilagođena potrebama svakog gosta. Osoblje hotela je obučeno da pruži personalizovano iskustvo, brinući se o svakom detalju i željama gostiju.

U pogledu sadržaja, The 13 Hotel nudi raznovrsne opcije za relaksaciju i zabavu. Gosti mogu uživati u ekskluzivnom spa centru sa širokim spektrom tretmana i masaža. Restorani hotela zadovoljavaju najistančanija nepca, sa vrhunskom kuhinjom i bogatom ponudom gastronomskih specijaliteta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE 13 (@the13macao)

 

Naravno, očekivano je da ovakav nivo luksuza dolazi sa impresivnom cenom. Boravak može biti izuzetno skup, pružajući jedinstveno iskustvo za one koji su spremni da ulože u sobu sa cenom od 7 miliona dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE 13 (@the13macao)

 

Iako trenutno drži titulu najskupljeg hotela na svetu, svetska scena luksuznih hotela se neprestano menja, a nove destinacije nastoje da prevaziđu granice i postave nove standarde. Ipak, bez obzira na promene, hotelće zauvek biti simbol beskrajnog luksuza i prestiža koji će oduševiti sve one koji traže vrhunsko iskustvo putovanja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike