Najšarmantnija mesta na svetu za romantični poljubac

05.02.2023

13:32

0

Autor: A.G.

Ima nešto u pogledu koji oduzima dah zbog čega poljupci izgledaju romantičnije

Najšarmantnija mesta na svetu za romantični poljubac
Mesta koja oduzimaju dah - Copyright Profimedia

Od gondola u Italiji do kultnih atrakcija u Parizu, postoji mnogo romantičnih destinacija kao stvorenih za romantični susret.

Ne mora da bude Dan zaljubljenih da biste to uradili, možete se uputiti na bilo koje od ovih neverovatnih mesta širom sveta da biste uživali u nezaboravnom romantičnom poljupcu.

Ajfelova kula - Pariz

Profimedia
 

U gradu koji izgleda kao da je dizajniran samo za ljubavnike, ima mnogo sjajnih mesta za romantičan poljubac, posebno u proleće ili leto, kada je cveće i zelenilo u punom cvetu. Mogli biste da uživate na drevnom mostu, Pont Neuf, najstarijem na reci Seni i popularnom mestu za romansu otkako je otvoren pre više od 400 godina, ali put do Ajfelove kule je nešto što se mora proći. Idite liftom do trećeg nivoa gde možete uživati u pravom „francuskom“ poljupcu sa pogledom na grad. To bi bilo konačno finale za bilo koje putovanje zaljubljenih parova u Pariz.

Most uzdaha - Venecija

Profimedia
 

Izgrađen početkom 17. veka, legendarni Venecijanski Most uzdaha sa svojim zakrivljenim profilom poznat je širom sveta kao jedno od najpoznatijih mesta u Veneciji. Danas je jedna od najpopularnijih romantičnih atrakcija. Legenda kaže da ako par prođe ispod njega, njihova ljubav će trajati zauvek.

Empajer stejt bilding – Njujork

Profimedia
 

Ako želite da imate sopstvenu scenu za pamćenje uživajte u poljupcu u ovoj kultnoj znamenitosti Njujorka. S obzirom da postaje izuzetno zauzeto mesto, najbolje je da preskočite gužvu i krenete kasno - veoma kasno, posle ponoći ako je moguće.

Most Golden Gejt - San Francisko

Profimedia
 

Ako želite da ostavite svoje srce u San Francisku, most Golden Gate je ključno mesto za to. Prošetajte ruku pod ruku preko njega, gde ćete uživati u veličanstvenim pogledima na Pacifik, ostrvo Alkatraz i horizont grada pre nego što se zaustavite u sredini da biste se poljubili.

Julijin balkon - Verona

Pixabay
 

Ako je ikada postojalo savršeno mesto za poljubac, nema boljeg od mesta najveće ljubavne priče ikada ispričane. Iako sama kuća nema baš stvarnu vezu sa Vilijamom Šekspirom, taj mali detalj ne bi trebalo da vas odvrati od ovog suštinskog ljubavnog hodočašća. Parovi sa svih strana sveta su se ovde zakleli na večnu ljubav.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike