Hotelski radnik upozorava: "Nikada nemojte hodati bosi po sobi"

24.08.2022

16:14

0

Autor: 24sedam

Otkriva šta se u hotelima najređe čisti

Hotelski radnik upozorava: "Nikada nemojte hodati bosi po sobi"
hotel-g00272d2df_1920 - Copyright Pixabay

Radnik jednog hotela otkrio je neke detalje vezane za hotelske sobe i upozorio ljude šta mogu koristiti, a šta bi trebalo da izbegavaju.

Kako piše The Sun, izvesni Jacob Tomsky objasnio je da po sobi nikada ne bi trebalo da hodate bosi, bez obzira na to koliko pod izgledao čisto. Jacob koji radi u hotelijerstvu više od devet godina, otkrio je da su tepisi najprljaviji deo hotelske sobe.

 - Usisavaju se između svakog gosta, ali gotovo nikada se ne čiste dubinski, možda jednom godišnje, jer za to nema vremena. Tepisi su prepuni bakterija, pa preporučujem da hodate u čarapama ili papučama.

Profimedia
 

Osim tepiha, rekao je da se dušeci takođe u većini hotela dubinski čiste samo jednom godišnje. Među predmetima koji se retko čiste su i ukrasni jastuci na krevetima, pa savetuje da ih ne koristite ako baš ne morate.

- Oni se zaista retko čiste, samo ako su vidljivo prljavi, a gosti ih često bacaju na pod pa su puni prašine i prljavštine koja se na njima skuplja - objasnio je. Dodao je i da se sve te stvari najviše odnose na hotele u kojima je on radio, ali da je često, dok je odsedao negde, uvideo da je to tako i na drugim mestima.


Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike