Kad Sara Džesika Parker drži čas mode, svi slušaju: Uvek nosi pantalone s forom koja izdužuje figuru

17.11.2020

13:55 >> 14:34

0

Autor: Z. A.

Glumica je ikona stila baš kao i Keri Bredšo koju je oživela

Kad Sara Džesika Parker drži čas mode, svi slušaju: Uvek nosi pantalone s forom koja izdužuje figuru
Copyright Instagram: @isarahjessicaparker

Način na koji se oblači njen lik Keri Bredšo u seriji „Seks i grad“ inspirišu već godinama dame širom sveta, ali Sara Džesika Parker ima neke modne trikove i u ličnom privatnom stilu odevanja.

Ona uvek nosi farmerke s jednom forom koja joj pomaže da izduži svoju inače vitku figuru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Kejt ponovila odevni predmet star osam godina i opet dobila aplauz

Kada je reč o farmerkma, trendovi nas mogu zavesti lakše nego ikad pre. Od širokih ili uskih nogavica, preko zanimljivih proreza, do neobičnih detalja, danas one trpe svakojake moderne izlete. Ali ako smo išta do sada naučili od Sare Džesike Parker, to je da se dobitna formula uvek isplati. Sve njene pantalone od džinsa imaju nešto zajedničko – nogavice koje sežu do iznad gležnja. Svoj modni postulat glumica nosi već godinama, još od osamdesetih, a ujedno je to i trik koji joj pomaže da izduži noge i tako 160 centimetara visoku figuru učini malo višom.

Bez obzira na to da li je u opuštenom izdanju uz patike ili će farmerice kombinovati u uglađen autfit zaokružen visokim potpeticama, 55-godišnja glumica uvek će se držati svog jednostavnog modnog pravila. Evo dokaza da njena formula deluje.

Šik

Farmerice dužine do gležnja Sara nosi decenijama. Uspešno ih kombinuje uz visoke potpetice koje ovoj kombinaciji daju izraziti šik.

Seksi

Uz pantalone do iznad gležnja posebno seksi idu – gležnjače. To je idealna jesenja kombinacija koja ističe vitku figuru.

ČITAJTE I: Uska odeća vas neće suziti, a široka vas neće sakriti: 5 modnih grešaka koje vizuelno dodaju kilograme

Opušteno

Saru često viđamo i u patikama, a i ni u tom ležernijem idanju ne odustaje od svog modnog pravila. Moramo priznati, opuštene kombinacije s patikama izgledaju jednako uspešno kao i s visokim potpeticama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: miss7.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike