Mišljenja su podeljena: Kejti Holms obula trendi mokasine, dok su nekima strava, drugima su ružne

05.02.2021

19:20 >> 15:29

0

Glumica je, inače, ljubitelj predimenzionirane garderobe

Mišljenja su podeljena: Kejti Holms obula trendi mokasine, dok su nekima strava, drugima su ružne
Copyright Profimedia

Poslednjih godina u modi su predimenzionirani odevni komadi, kao i, takozvane, “chunky” patike i cipele. I dok oversize trend ima svojih poštovalaca, postoje i brojne dame koje ne vole takve komade, te ih smatraju preglomaznim i prikladnijim muškarcima.

A slavna glumica Kejti Holms, u svojim kežual izdanjima, rado ponese nešto od ovog trenda. Kao što uživa u predimenzioniranim pantalonama, duksevima i kaputima, povremeno ponese i neki par obuće koji se kasnije komentariše.

Tako su je fotografi nedavno snimili sa dečkom Emiliom Vitolo u šetnji po Njujorku i to u baš jednom takvom modelu. Američka glumica nosila je glomazne mokasine “Kenova,” švedskog modnog brenda “Vagabond.” Reč je o kožnim cipelama s naglašenom platformom i potpeticom od oko četiri centimetra.

Printscreen/Vagabond

Dok se mokasine najčešće smatraju elegantnim komadom obuće koja se izvrsno sparuje u poslovnim prilikama, dok ovaj “Vagabondov” model bolje pristaje uz ležernije “streetstyle” kombinacije.

Za ovu priliku Kejti Holms ih je sparila uz pantalone sa predimenzioniranim nogavicama, uz jednostavnu pamučnu majicu, te atraktivan karirani žuti balonerom.

Profimedia

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: zadovoljna.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike