Kraljica Leticija haljinom podržala osetljive društvene grupe i poslala snažnu poruku svetu

04.06.2021

14:20 >> 11:16

0

Autor: Z. A.

Zbog svog gesta dobila je aplauz

Kraljica Leticija haljinom podržala osetljive društvene grupe i poslala snažnu poruku svetu
Copyright Profimedia

Španska kraljica Leticija (48) važi za jednu od najlepših kraljica na svetu, ali i za damu besprekornog stila.
U okviru svoijh redovnih aktivnosti, ova dama često privlači pažnju svojim modnim izborom. Tao je za sastanak Upravnog odbora fondacije za borbu protiv zavisnosti od droge ova žena obukla komad odeće kojim je dala podršku najosetljivijim društvenim grupama.

Naime, kraljica je obukla haljinu iz kolekcije Libre 2021/22. španskog dizajnera Ulisesa Meride, koju je izradio u saradnji sa udruženjem APRAMP – organizacijom koja se brine o ženama žrtvama seksualne eksploatacije, prisilne prostitucije i trgovine ljudima, te radi na njihovoj prevenciji.

Sve komade iz kolekcije španskog kreatora sašilo je 12 štićenica APRAMP-a koje su se uz pomoć organizacije školovale za krojačice.

Profimedia

Lepa kraljica istančanog stila odevanja zaslužila je ovim potezom veliki aplauz i dala fantastičan primer članicama drugih kraljevskih porodica.

– Hvala vam što ste unikatni rad žrtava prostitucije i seksualne eksploatacije učinili vidljivim – poručila je organizacija kraljici koja je javno dala podršku njihovim štićenicama.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike