Gvinet Paltrou izgleda raskošno u crnoj haljini s golim ramenima na reviji Jacquemus na Kapriju (FOTO)

14.06.2024

10:58

0

Autor: V. I.

Umesto u modele, svi su gledali u poznatu glumicu

Gvinet Paltrou izgleda raskošno u crnoj haljini s golim ramenima na reviji Jacquemus na Kapriju (FOTO)
Gvinet Paltrou - Copyright Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou pojavila se na modnoj reviji Jacquemus na Kapriju, u Italiji, u stajlingu koji je dokazao da je crna haljina komad koji svaka dama mora da ima u svom garderoberu.

Haljina midi dužine imala je dubok dekolteo, kaišem koji je bio zategnut u struki i otvorena ramena. Izgled je upotpunila preplanulim nogama i štiklama sa kaišićima, sjajnom ružičastim karminom i plavom elegantno isfeniranom kosom sa razdeljkom na sredini.

Majka dvoje dece otišla je na Instagram da bi podelila neke fotografije s modne revije i potpisala ispod njih: „Juče na Kapriju za šou 'La Casa' povodom 15. godišnjice @jackuemus. Bravo, i hvala što ste me primili.“

 

 

Pozirala je pored Simona Porta Žakmisa, francuskog modnog dizajnera i osnivača brenda Jacquemus.

Na fotografijama su se takođe nalazili zgodna glumica Rouzi Hantington-Vajtli i Đankarlo Đameti, suosnivač kuće "Valentino".

Obožavaoci su bili opsednuti njenim nestarim izgledom dok su je hvalili u odeljku za komentare. „Apsolutno zapanjujuće“, rekao je jedan korisnik. Druga osoba je napisala: "Elegantna u crnom. kakva žena." „Moram da znam koja je tajna ove kose i šminke jer su to [vatreni emodžiji]“, rekao je treći obožavalac.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike