Gvinet Paltrou otvorila orman pun modnog blaga: Stvari čuva iz istog razloga kao i sve druge žene (VIDEO)

04.02.2023

16:10

0

Autor: Z. A.

Na prvi pogled se zapitate kakva šteta da svi ti komadi čame u ormanu

Gvinet Paltrou otvorila orman pun modnog blaga: Stvari čuva iz istog razloga kao i sve druge žene (VIDEO)
Gvinet Paltrou - Copyright Profimedia

I Gvinet prema odeći gaji sentiment poput svih žena. Tome svedoči pun orman modnog blaga, komada koje je glumica u javnosti ponela samo jednom.

Naime, na svom Instagram profilu Gvinet Paltrou je za svoje obožavaoce otvorila vrata svoje neprocenjive modne arhive, u kojoj se kriju neki od najpoznatijih dizajnerskih predmeta, koje je nosila na najpoznatijim premijerama i dodelama nagrada, a tu je i odeća koju je nosila u vreme dok je bila u vezi s Bredom Pitom, pa čak i haljina koju je imala kada ju je zaprosio.

Profimedia
 

Na lepo putovanje kroz prošlost povela nas je holivudska glumica Gvinet Paltrou na svom Instagram profilu kada je otvorila svoj orman u kojem se nalazi na hiljade raznih dizajnerskih predmeta, kostima iz njenih najvećih filmova, pa čak i odeća koju je nosila u vreme kada je bila u vezi s Bredom Pitom.

Ova 50-godišnjakinja odlučila je da otvori vrata svog ormana i pokaže kombinacije koje su joj i dan-danas najdraže, poput Prada cipela ili haljine koju je nosila na Met gali.

Vlasnica brenda Goop priznala je tom prilikom kako najdraže komade drži na posebnom mestu, a većinu svoje dizajnerske odeće i modnih detalja čuva za svoju naslednicu - 18-godišnju ćerku Epl.

- Svako malo izvadim stvari iz ormara, pogotovo ako želim da obučem nešto posebno, a neke stvari koje volim čuvam u nadi da će se taj modni trend ponovno vratiti. Neke stvari čuvam i za Epl - priznala je Gvinet Paltrou dodavši kako zahvaljujući tome što čuva, Epl danas može birati mnoge torbice ili vintidž „Prada“ cipele s kitten potpeticama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by goop (@goop)

A potom je izvukla nekoliko njoj najdražih komada i ispričala priču o njima. Tako je mokasinke G. H. Bass nosila na setu filma „Porodica čudaka“, koje je uzela jer joj nisu dopustili da uzme „Birkin“ torbu. U ormaru je i haljina koju je nosila 1996. na premijeri filma „Nosač leša“, u vreme kada je bila s Bredom Pitom, baš kao i košulja haljina iz tog doba, ali i ona koju je imala kada ju je zgodni glumac zaprosio.

Pokazala je i „Manolo Blahnik“ ružičaste štikle koje je nosila kada je 1999. osvojila Oskara, kao i „Chloe“ žutu haljinu od šifona koju je imala na Met gali, ali i mnoge druge stvari kojima nas je vratila u prošlost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike