Najlepša žena na planeti Monika Beluči ukrala šou dijamantima i misterioznom maskom (FOTO+VIDEO)

13.06.2024

10:46

0

Autor: V. I.

Italijanska diva zablistala na "Cartier" gala večeri u Beču

Najlepša žena na planeti Monika Beluči ukrala šou dijamantima i misterioznom maskom (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

Monika Beluči, italijanska diva i jedna od najlepših žena na planeti, očarala je sve prisutne na prestižnom predstavljanju nove kolekcije luksuznog nakita Cartier u palati Belvedere u Beču. U atmosferi iz bajke glumica je plenila svojom elegancijom i prefinjenošću, dokazujući zašto je neprikosnovena ikona stila.

Večernji glamur i bezvremeni stil

Belučijeva je za ovu priliku izabrala totalno crni izgled, bezvremenski klasik koji savršeno naglašava njenu lepotu. Njena haljina, s potpisom kultne dizajnerke Vivijen Vestvud, isticala je dubok dekolte, gola ramena i siluetu sirene koja je akcentovala njene savršene obline.

Duge rukavice, klač-torbica kuće Dolce & Gabbana i cipele Loubutin dodali su dodir prefinjenosti njenom izgledu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cartier Official (@cartier)

 

Veličanstveni dragulji

Glavni protagonisti večeri bili su dragulji luksuznog brenda Cartier, koji su blistali na predivnoj glumici. Oko vrata joj je sijao dragoceni osmougaoni smaragd od 23,55 karata, dok su na ušima svetlucale dijamantske minđuše.

Maska od čipke i perja dodala je misteriozan i glamurozan šmek njenom izgledu, što je dodatno istaklo njenu magnetsku prisutnost.

Magija palate Belvedere

Na društvenim mrežama, Monika je podelila video u kojem se vidi kako "paradira" kroz impozantne bašte palate, što je samo doprinelo misteriji i glamuru događaja. Maskenbal je bio prepun poznatih lica iz sveta filma, uključujući Demi Mur i Žilijet Binoš, ali je Belučijeva svojom pojavom i stilizovanošću uspela po ko zna koji put da se izdvoji od ostalih zvanica.

 

 

Dugogodišnja saradnja s kućom "Cartier"

Saradnja između francuskog maisona i italijanske glumice traje već nekoliko godina. Monika Beluči savršeno oličava vrednosti brenda sa svojom bezvremenskom lepotom, magnetskom ženstvenošću i besprekornim stilom. Nije slučajno što je "Cartier" često bira da pokaže svoje najdragocenije kreacije, kao što je to bio slučaj na Rimskom filmskom festivalu 2023. godine kada je nosila dijamantsku ogrlicu vrednu 350.000 evra.

Sa svojim bezvremenim stilom i neprikosnovenom elegancijom, Monika Beluči ponovo je pokazala zašto je omiljena ambasadorka Kartijea. Njeno prisustvo na ovom događaju učinilo je noć smaragda i glamura još nezaboravnijom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike