Ovo je najveći šminkerski trend ove sezone: Potvrđeno od strane slavnih dama na Met Gali - omiljeni proizvod ide u zaborav

10.05.2024

12:33

0

Autor: K. B.

Muzej umetnosti Metropolitan tradicionalno je prvog ponedeljka u maju ugostio poznate ličnosti koje su prisustvovale jednom od najiščekivanijih modnih događaja godine - Met Gali.

Ovo je najveći šminkerski trend ove sezone: Potvrđeno od strane slavnih dama na Met Gali - omiljeni proizvod ide u zaborav
Copyright Profimedia

Raskošne modne kreacije koje su poznati odabrali da se uklope u dress code "The Garden of Time" obasjale su već dobro poznate stepenice. Ali, uz ekstravagantne haljine i ostale kreacije, išla je i prikladna, raskošna šminka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Ove godine, zvanice su se odlučile za suptilniju šminku, a najviše je bilo primetno nedostatak veštačkih trepavica. Preovlađivao je prirodan makeup koji je isticao prirodni sjaj kože, suptilno, bez kontura i preteranog naglašavanja crta lica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

 

Čak i kada su bile prisutne boje poput svetlo plave kod glumice Rejčel Zegler, trepavice nisu bile upadljive. Neki su čak izabrali da ne nose maskaru, kao što je to uradila glumica Rajli Kijo, koja je imala potpuno prirodan izgled bez ikakve šminke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATT REZ (@colorbymattrez)

 

Ovaj manjak šminke se savršeno uklopio sa preteranim, upečatljivim odevnim kreacijama, stvarajući harmoničan sklad. Ipak, ljubitelji šminke se pitaju da li je ovo novi trend. Ako jeste, dopada nam se, jer kako stiže leto, svaka suvišna šminka postaje nepotrebna.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike