Baš kako prestižna manifestacija zaslužuje: Lepa Šveđanka ponela crno-belu haljinu u Kanu i odmah proglašena za najbolje obučenu

23.05.2024

10:31

0

Autor: K. O.

Elsa Hosk odabrala glamur starog Holivuda

Baš kako prestižna manifestacija zaslužuje: Lepa Šveđanka ponela crno-belu haljinu u Kanu i odmah proglašena za najbolje obučenu
Copyright Profimedia

I dalje traje smotra filma i mode u Kanu. Sinoć je osme večeri Kanskog festivala prikazan film "The Count of Monte Cristo", a crvenim tepihom prošetale su brojne zvezde.

Bilo je mnogo sjajnih izdanja, od lanaca i katanaca, pa do princeza haljina, ali jedna lepotica pokazala je modno izdanje koje je dostojno prestižne manifestacije.

Manekenka Elsa Hosk opredelila se za izgled koji asocira na glamur starog Holivuda i bezvremensku kombinaciju crnog i belog uz crveni ruž na usnama.

Profimedia
 

Njena haljina je prava klasika ali u kombinaciji sa malo drame koju dodaje dugaćak šlep.

Lepa Šveđanka izabrala je toaletu američko-nepalskog dizajnera Prabala Gurunga koja zaista oduzima dah.

Profimedia
 

Uska, crna top-haljina od pliša ukrašena je belim, teksturisanim grudnjakom koji podseća na dve ruže, a tu je i ogroman, veoma dugačak šlep.

Kreacija je raskošna i elegantna, ističući žensku senzualnost. "Viktorija Sikret" manekenka je izdanje zaokružila dijamantskom ogrlicom, dok je crveni karmin savršeno upotpunio celu modnu priču, donoseći glamur na najvišem nivou.

Tanjug/Photo by Andreea Alexandru/Invision/AP
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike