Džej Lo gleda Lejkerse u čizmicama sa šljokicama koje su koštale vrtoglavih deset hiljada evra

19.03.2024

12:02

0

Autor: V. I.

Dženifer Lopez blista čak i na košarkaškom terenu

Džej Lo gleda Lejkerse u čizmicama sa šljokicama koje su koštale vrtoglavih deset hiljada evra
Copyright Profimedia

Zgodna pevačica hita "Can't Get Enough" (54) bila je prilično ležerno obučena tokom večeri sa suprugom Benom Aflekom dok je je gledala kako Los Anđeles Lejkersi gube košarkašku utakmicu od Golden Stejt Voriorsa u" Stejples centru" u Los Anđelesu, na kojoj je bio i naš Novak Đoković. Ipak, pobrinula se da jedan detalj na njoj bude zapažen u nekim trenucima čak više i od same utakmice.

 

Profimedia
 

 

Lopezova, koja je otkazala sedam koncerata svoje turneje bez ijedne reči, uparila je farmerke, belu majicu i avijatičarske naočare za sunce sa parom antilop čizama do kolena.koje su bile potpuno prekrivene svetlucavim kristalima, koje potpisuje poznati brend Jimmi Choo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo)

 

Dženifer iz bloka je nosila par srebrnih kristalnih čizama čija je cena na sajtu Moda Operandi iznosila 10.000 evra, ali one su trenutno na popustu pa mogu da se pazare za "tričavih" 2.500 evra. One su zanimljive ne samo zbog cene već i zato što menjaju boju kada svetlost padne na njih pod određenim uglom - tad im kristali daju raznobojni sjaj poput disko-kugle.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike