Džej Lo bez ijedne reči otkazala sedam koncerata turneje! Uložila je 20 miliona dolara u projekat, a ovo je razlog što sve propada?

16.03.2024

12:05

0

Još razne promene dešavaju se iza kulisa...

Džej Lo bez ijedne reči otkazala sedam koncerata turneje! Uložila je 20 miliona dolara u projekat, a ovo je razlog što sve propada?
Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez otkazala je sedam koncerata inače zakazanih u okviru njene prve severnoameričke turneje u poslednjih pet godina. 

Klivlend, Nešvil, Rali, Atlanta, Nju Orleans, pa i Hjuston - više ne postoje, sudeći po jednoj poznatoj američkoj kompaniji za prodaju ulaznica. 

Dženifer Lopez, Profimedia
 

Džej Lo je načinila ovaj potez bez ijedne reči, ne odustajući od ideje da održi punih 30 nastupa; nedelju dana od objavljivanja da uopšte ide na turneju dodala je Majami, Toronto i rodni Njujork na spisak, ali stanje je takvo da se karte - izuzetno slabo prodaju. Štaviše, većina je još dostupna, prema gorepomenutoj kompaniji, na šta njena organizacija očito nije računala, bruji strana štampa, koja i sumnja da je to razlog zašto se „sve možda polako raspada".

Album „This is me... Now", ova turneja i dva filma (mjuzikl „This Is Me... Now: A Love Story" i dokumentarac „The Greatest Love Story Never Told"), podsetimo, tri su dela multimedijalnog projekta za koje je ona iz svog džepa dala čak 20 miliona dolara, pisao je „Variety". Njeni predstavnici, sa druge strane, još se nisu oglasili akonto ove priče, a fanovi koji su pazarili karte za otkazane događaje mogu prilično lako da uzmu svoj novac nazad. 

Dženifer Lopez, Profimedia
 

Ovo nije i jedino razočaranje - otkazivanje koncerata „došlo" je za informacijom da je sam album „This is me... Now" dostigao tek 38. mesto na „Billboard 200" listi proteklog meseca. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike