Hrabrost ili ludost? Kao od majke rođena, zgodna Brazilka pokazala svaki centimetar izvajanog tela

11.03.2024

13:38

0

Autor: K. B.

U nedelju veče, svet filma proslavio je svoj najvažniji događaj godine - dodelu Oskara, a slavlje se nastavilo na tradicionalnoj žurci "Vanity Fair"

Hrabrost ili ludost? Kao od majke rođena, zgodna Brazilka pokazala svaki centimetar izvajanog tela
Anitta - Copyright Profimedia

I ove godine, nakon što sama ceremonija dodele Oskara nije ispunila očekivanja u modnom smislu, žurka "Vanity Fair" je to itekako nadoknadila sa svojim spektakularnim modnim trenucima. Među mnogim poznatim damama koje su odabrale provokativne odevne kombinacije, brazilski muzički fenomen Anita se posebno istakla.

Obučena u Fendi haljinu koja je ostavila malo toga sakrivenog, Anita je u centar pažnje postavila svoje impresivno telo - od uzanog struka do zategnutih nogu i izražajnih oblina. Njena haljina, izrađena od blistave, srebrne mreže, nije skrivala ništa osim što je bila upotpunjena tangama, dok grudnjak nije bio deo odevne kombinacije, omogućavajući radoznalima da jasno vide više nego što se obično očekuje na javnim događajima.

Ova izazovna kreacija je naglasila Anitinu figuru, a ona je svoj izgled zaokružila raskošnim dijamantskim nakitom i cipelama od prozirne plastike, potvrđujući svoj status kao jedne od najzavodljivijih figura među poznatima iz Brazila.

 

 

Anitina smelost u modnom izrazu, daleko od tradicionalne elegancije, definitivno je privukla zasluženu pažnju. Iako se pevačica ponosno identifikuje sa svojim korenima iz Rija, njen uticaj na svetsku pop kulturu daleko prevazilazi granice Brazila, a njen status kao jedne od vodećih latinoameričkih umetnica na globalnoj sceni je neosporen. Anita, koja se otvoreno izjašnjava kao biseksualka, takođe je poznata po svojoj izjavi da nijedna njena veza, bilo da je u pitanju muškarac ili žena, ne traje duže od tri meseca, dodajući još jedan sloj fascinacije javnosti prema njoj.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike