Marketinški trik ili pravo lice: Anđa odlučila da pokaže svoju nežnu stranu, reakcije podeljene (FOTO)

27.02.2024

10:13

0

Autor: V. I.

Holivudska zvezda ovih dana još više liči na princezu Auroru, a manje na Grdanu

Marketinški trik ili pravo lice: Anđa odlučila da pokaže svoju nežnu stranu, reakcije podeljene (FOTO)
Andželina Džoli - Copyright Profimedia

Dobitnica "Oskara" debitovala je sa svetloplavom kosom prošle nedelje, tokom posete svojoj novoj radnji "Atelier Jolie" u Njujorku. Za večernji izlazak, Džolijeva je odevena u crni kaput i belu majicu pokazala svoju novu frizuru - plavu, ravnu i ošišanu preko ramena .

Dok je glumica hita "Grdana" tek sredinom 2023. počela da farba kosu u svetliju kosu privatno, ona je bila blondina u filmovima kao što su "Večni", "Uz more", "Soalt, "Minut za beg" i  "Neprilagođena", što joj je donelo prvog Oskara.

 

 

Promena frizure uvek će poslati poruku masama - ali izgleda kao da je Anđa imala još jednu izjavu u vezi sa svojim izborom dodataka.

Glumica je nosila "poštarsku torbu ” dizajnera Đankarla Ciprija (aka Gee) zajedno sa citatom iz jednog od njenih najpoznatijih projekata, filma "Neprilagođena" iz 1999. za koji je dobila Oskara u kategoriji za najbolju sporednu glumicu. 

 

 

Torba, lansirana ove nedelje, dizajnirana je da podseća na kutiju sa ručkama, a bočna traka je ukrašena citatom Suzane, lika Vinone Rajder. "Neke sam video, neke nikad više, ali nema dana kada ih moje srce ne pronađe".

 

 

Suzana kaže ovu rečenicu na samom kraju kultnog filma u osvrtu na vreme koje je provela u psihijatrijskoj bolnici i one koje je srela usput, između ostalog i lik koji glumi Anđelina Džoli. "Biti lud nije biti slomljen ili progutati mračnu tajnu. Ti si ili ja, ali pojačan. Ako ste ikada lagali i uživali u tome. Ako ste ikada poželeli da budete dete, zauvek. Nisu bili savršeni, ali su bili moji prijatelji. A do 70-ih, većina njih je bila napolju, živeli su život“, dodaje lik Vinone Rajder.

Ako se uzme u obzir nova frizura popularne glumice, poruka je više nego jasna. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike